Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedaz mieszkania z meblami czy bez

Polecane posty

Gość gość

Meble pokojowe są brzydkie i zużyte. Tyle, ze bez nich będzie pusto. Nie są mi potrzebne, nabywcy pewnie też się nie spodobaja bo są zniszczone. Wyrzucic meble i zostawić tylko firany/zasłony , dywanik i lampy? Tak będzie chyba lepiej wyglądalo, nieprawdaz?

Gość gość
A myslisz ze jak ktos kupuje mieszkanie to mu przeszkadza, ze jest pusto? :D W*******l zlom a nie sie zastanawiasz

Gość gość
Zapytać kupującego i tyle. Mieliśmy mieszkanie wystawione na sprzedaż, co któryś klient pytał czy sprzedajemy razem z wyposażeniem (meble, pralka, lodówka, zmywarka itd), chcieli kupować głównie pod wynajem. Nie robiłoby mi to dużej różnicy, szczerze mówiąc, bo sprzedaż tego wszystkiego na sztuki dałaby jakieś grosze, o zamieszaniu ze sprzedażą przez różnego typu portale nie mówiąc. Mieszkanie pokazywaliśmy oczywiście umeblowane, wyposażone, takie też były zdjęcia, zadbałam jedynie żeby było wtedy porządnie i czysto, w pokoju synka również, i żeby nie prezentować tego co mamy bardziej wartościowego (co ograniczało się do schowania stojaczka z biżuterią i laptopa do szafy bo nawet tv nie ma).

Gość gość
Ilu letnie te meble?

Gość gość
Jakąś opcją dla osoby która musi znaleźć pieniądze na cito są skupy nieruchomości. Ja mam sprawdzoną markę z serwisu http://wykup-nieruchomosci.pl. Sprzedałem im mieszkanie po dziadku. Przelew na konto wszedł dzień po podpisaniu umowy, kwota zgodna z naszymi ustaleniami nie brakuje ani zł.