Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyta1234

Teściowa mi dogryza i konfabuluje

Polecane posty

Gość zyta1234

Poradzcie mi. Za każdym razem, kiedy jesteśmy u rodziców męża, teściowa mi dogryza. Jakiś czas temu, kiedy teściu i babcia męża zawołali mnie, żebym usiadła z wszystkimi przy wspólnym stole, teściowa wypaliła że "przecież synowa to nie rodzina" i że kiedyś powiedziała to samo żonie brata i ta się bardzo oburzyła... Wczoraj po tym, jak zabrała moją 3-letnią córeczkę na górę przyszła ze stwierdzeniem, że Zuzia powiedziała, iż "tatuś gotuje lepiej od mamusi", powtarzała to kilkukrotnie, po czym zapytała Zuzię, cyt."Zuzia, no powiedz, kto lepiej gotuje, mama, czy tata?" Moja córka odpowiedziała, że "mamusia i tatuś". Teściowa zrobiła się czerwona i bez słowa odeszła do stołu gdzie siedziały prababcie małej. Po kilku minutach zauważyłam, że przekazuje siedzącym przy stole szeptem słowa, które niby przekazała jej moja córka. Jestem przekonana, że to nie są słowa mojego dziecka, a konfabulacje teściowej, tylko jaki ma w tym cel, aby wkręcać dziecku nieprawdę, a póniej przekazywac to wszystkim wkoło? Zaznaczam, iż to nie były jedyne takie sytuacje oczerniania mnie przy wszystkich...

Gość gość
Wybaczjej i Mödl sie za nią na Röžañcu. Ale z miłością i życzliwością w sercu i myślach co do je osoby. Wówczas zobaczysz jej zmianę :)

Gość gość
Wszystko obliczone jest na efekt żeby cie wkurzyć , więc najlepiej miej wyebane i nie zwracaj uwagi.