Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brokeninside to dzifka, nie widzi nic złego w uwodzeniu żonatych

Polecane posty

Gość gość

I jeszcze się tym szczyci, ma chre poglądy, wydaje jej się ze jest tygrysem. Czy ona jest normalna? Powinna siedzieć w psychiatryku do śmierci, to jest świruska bez życia. Żyje tylko w internecie, nie ma przyszłości i zapewne nie będzie miała nigdy faceta. Jesli juz jakiś naiwniak się napatoczy to będzie ja traktował jak śmiecia, bo ona pozwala sobą pomiarach i uznaje zdrady. To nie jest normalny człowiek.

Gość gość
to jest j****y lewacki śmieć taki sam jak neptyk i mirek fajfus

Gość gość
bo nie ma w tym NIC złego. Złe to jest uleganie takim laskom przez facetów, którzy składali przysięgę. To oni są szmatami bez honoru

Wez spiertalaj! A co jest zlego w podrywaniu zonatych? Skoro facet sie kusi to znaczy,ze zle mu w malzenstwie. Czlowiek nie jest z natury monogamista. Kazdy choc raz myslal o zdradzie albo zdradzil i bez wzgledu na plec. Autorko (bo mniemam,ze jestes zalosna kura domowa, ktora boi sie ze jej maz ***** na boku inna) pewnie tez nie jestes swieta i masz za uszami mysli a nawet czyny o charakterze zdrady. Dlaczego zawsze wina za zdrade obarczacie kochanke? Przeciez ona jest wolna i moze sypiac z kim chce a to wasz maz nawalil. To on nie byl fair wobec was. To on powinien powiedziec NIE jesli was kocha. Jego kochanka nic do was nie czuje wiec nie jej wina, za to wasz partner...co to za milosc skoro to zrobil..?

Gość gość
Ona się tym szczyci jeszcze i ze tylko żonatych uwielbia. Dzifka piertolona, to jest katoliczka? Jak z koziej d**y trąbka

Gość gość
Jestem młodą kobietą, nie żadna kura domowa. Mam chłopaka a nie męża. I nie jestem żałosn, żałosna jest ta dzifka, ty także jeśli jej bronisz. Ona jest psychiczna i potrzebuje pomocy psychiatry, widzę jej posty bardzo często i ręce opadają. Nie wierzę że taki ktoś może w ogóle istnieć

Ty jestes zalosna autorko. Mowisz,ze jestes mloda kobieta, masz chlopaka...skoro masz wlasne zycie to po co wypowiadasz sie na temat tej dziewczyny? Znasz ja osobiscie? Posty na kafeterii to nie wszystko. Wiekszosc z nas nie pisze tu calkiem serio. Zajmij sie czyms konstruktywnym w realu, jesli faktycznie masz chlopaka to moze wyjdz z neta i jedz z nim nad jakies jezioro czy do znajomych na grill...jest majowka w koncu! Zamiast siedziec tu i obrazac nieznajomych.

Gość gość
ile wam placa.za.to piertollenie? jak was czytam to mi kal bezwiednie wylatuje przez nogawke :-)

Gość gość
To płatny troll zatrudniony przez redakcję kafeszamba:)

Gość gość
Lovelygirl25 - kolejna puszczalska d***** sie odezwala

Gość gość
Odj**ajcie się od Broken. Ma w głowie nie po kolei ale c***a wam wszystkim do tego. Omijajcie jej topiki i tyle.

Gość Turkuć
Ona tylko tak fantazjuje.

Gość gość
gość dziś Lovelygirl25 - kolejna puszczalska d***** sie odezwala x Dokładnie, następna kur/wa bez honoru. Jeśli facet się kusi to mu źle w małżeństwie... ha ha ha ha. A co? Polujesz zawsze na mały kryzysik?

gość dziś gość dziś Lovelygirl25 - kolejna puszczalska d***** sie odezwala x Dokładnie, następna kur/wa bez honoru. Jeśli facet się kusi to mu źle w małżeństwie... ha ha ha ha. A co? Polujesz zawsze na mały kryzysik? X Tak k***a! A co! Moj stary odszedl od matki dla jakiejs malolaty i jakos nikt mi nie wspolczul ani mojej mamie. Tamta panna oplywa we wszystko a ich dzieciak spi w moim pokoju. Ja zostalam.z niczym. Mieszkam z mama i wujem w ruderze. Dlaczego mam byc tak wspanialomyslna i szanowac czyjes malzenstwo skoro ltos mojej rodziny nie uszanowal i jeszcze jestem wyzywana od dziwek, szmat i meliniar. Autorka i jej "adwokaci" to pewnie zakompleksione, grube k***y co spasly sie po ciONzy i chlop musi akceptowac ich posrany charakter bo przeciez macie dziecko to juz uziazalyscie faceta na lancuchu. Otoz nie! Mam nadzieje drogie prukwy, ze spotkam waszych mezow w realu i w*******.ich na wszystkie strony tak jak was nie chce *****c! :D a wy nie bedziecie mialy nawet pojecia,ze zlizujecie w domu sluz z kojej cipci swojemu mezowi z kootasa :D pozdro!

Wiecie? Czasem mam ochote sie roztyc bo az mi was szkoda tluste raszple, ze wasz partner patrzy na mnie jak z wami za reke idzie xD

Gość gość
Lovelygirl25 I za to cię dziewczyno kocham 😘 Ale na seks, pomimo że jestem żonaty nie licz :P

Gość gość
no i wyszło szydło z worka - ta prymitywka lovely wyżywa się na mężatkach, tylko dlatego, że stary zostawił jej starą zero obiektywności, tylko jad i agresja

Gość gość
i bardzo dobrze, przynajmniej takie jak broken mobilizują was żebyście nie spoczęły na laurach :)

Gość gość
Lovelygirl25 - widac zostawil cie ojciec bo z taki gowniem jak ty ni mogl juz wytrzymac