Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę znaleźć normalnego mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nie wiadomo jakich wymagań, chociaż kiedyś miałam. Teraz z każdym coś nie tak jest: *nie umieją mówić po polsku- wziełem, te masło itd., *myślą tylko o sobie, żeby tylko im było dobrze, *wyglądają fatalnie a wydaje im się ,że są przepiękni, *jak coś mówię to nie dają dojść do słowa, kończą za mnie zdanie, generalnie nie słuchają, *są uzależnienie od internetu i portali społecznościowych, *nie sprzątają po sobie, *niektórzy mają kłopoty z higieną, *liczy się dla nich tylko tzw. melanż i koledzy, Szkoda gadać. Generalnie są niemęscy , ciapowaci, czasem nawet zniewieścieli. Chyba wyjadę daleko stąd.

Gość gość
Sama nie jestes normalna i wymagasz idealu. Zejdz na ziemie i zaczni podrywac tych ktorych zekomo chcesz!

Gość gość
Jak chcesz naprawdę wiedzieć czy znajdziesz odpowiedniego męzczyznę i kiedy, kim on będzie , gdzie go poznasz, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A czemu mam zaniżać wymagania?

Gość gość
Bo inni je zaniżają? Dlaczego ni chcieć więcej od życia i żyć z przeciętnym przeciętnie?

Gość gość
Bo o "normalnego" czlowieka jest generalnie trudno. Kazdy cos tam ma :D Rozumiem cie dokladnie. A jak sie normaly znajdzie ...to akurat ten ciebie nie chce i vice versa.

Gość gość
gość dziś A czemu mam zaniżać wymagania? X Zejdz do swojego poziomu. Sama nie jestes cudowna a wymagasz idealu.

Gość Turkuć
Kompletnie nie pasuje do opisu powyżej - czyli jestem normalnym facetem? Raczej wątpię.

Gość gość
Najpierw trzeba byc normalna kobieta a ty normalna nie jestes

Gość gość
I nie znajdziesz bo * nie wytrzymałbym z babą u której każde źle wypowiedziane słowo to powód do awantury * odrobina egoizmu dobrze robi na psychikę . No i oczywiście musiałbym pewnie myśleć tylko o tobie. * mój wygląd to moja sprawa i jeśli pasował ci na początku to potem zamilcz albo go pokochaj * to tylko kwestia tego ile i co masz do powiedzenia * ty oczywiście nie korzystasz o czym świadczy ten topik * spoko , po sobie sprzątam i tego samego oczekuję od ciebie * nie staraj się mnie obrazić ale trudno żebym po całym dniu pracy nie miał prawa być spoconym * kolegów poznałem wcześniej i mają oni też swoje miejsce w moim życiu Piszę per ty ale to dotyczy wszystkich tobie podobnych. Ponadto domyślam się, że małolata to już nie jesteś, więc niniejszym wyrażam ubolewanie nad zrytym światopoglądem. Do niewidzenia

Gość gość
Jestem facetem i zgadzam się z autorką. Trafnie zdiagnozowałaś kondycję dzisiejszych facetów. Tyle, że kobiety są jeszcze gorsze.

Gość gość
normalni wolą książkę zamiast cipki

Gość gość
higiena osobista, poprawne wyslawienie sie(czego uczy sie czlowiek w podstawowce), sprzatanie po sobie syfu to wymagania wygorowane, ideal???? to wy swinie jestescie czy niepoelnosprawni umyslowo, ze sprzatanie po sobie jest dla was czyms nie do wyuczenia? to was przerasta? czy o co chodzi??:D dorosnijcie dzieciaki:O

Gość gość
wyjazd nic nie zmieni, faceci to gorszy gatunek, mniej rozwiniety, mozgi maja ograniczone jak zwierzeta, wiec szkoda twoich nerwow. albo wezmierz takiego niepoelnosprawnego faceta i bedziesz sie znim meczyla do konca zycia albo zyj sama. zadnego faceta niczego nie nauczysz bo oni maja mniej rozwiniete mozgi, pewnych rzczy nie przeskocza, do tego oni sa wiecznymi dziecmi, cale zycie ich zachowanie przypomina zachowanie dziecka kilkuletniego. nigdy zaden facet nie bedzie na tyle dojrzaly, dorosly, ogarniety zyciowa jak kobiety. biologii i ewolucji nie przeskoczysz moja droga:O

Gość gość
zawsze szczery dziś Ogarniecie zyciowe kobiet najlepiej widac w tematach zakladanych na tym forum Z Dobrze powiedziane:)

Gość maczu piczu
13:07 Zdarzaja sie czasem wyjatki acz rzadko.