Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

raty allegro a bik

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej. Chcia艂am kupi膰 na allegro co艣 na raty o warto艣ci 2000 niestety m贸j wniosek zosta艂 odrzucony mimo tego 偶e osi膮gamy sta艂y doch贸d i nie mam 偶adnych zobowi膮za艅. Mia艂am pewien okres czasu oko艂o 4 m-cy gdzie na moje konto bankowe nie wp艂ywa艂y 偶adne pieni膮dze Bo akurat nie zarabialam i co miesi膮c naliczalu op艂at臋 za prowadzenie konta. To nie by艂y du偶e kwoty bo 5 z艂 co miesi膮c. Na obecn膮 chwil臋 wszystko jest uregulowane i normalnie przelewana jest pensja. Czy przez to mo偶e by膰 problem z Bik? Czy z ratami allegro jest co艣 nie tak.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mi te偶 kiedy艣 odm贸wili rzeczy za 750 z艂, mimo, 偶e mam sta艂e dochody w wys. ponad 6k/mies. W BIK-u mam czyste konto (sprawdzam co p贸艂 roku). Nie wiem z czego to wynika艂o, ale kij im w oko. Podobnie dosta艂em kiedy艣 odmow臋 w Euro rtv.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z tymi ratami na allegro jest co艣 dziwnego chce wzi膮艣膰 po偶yczk臋 na 2000 ustalam konkretne raty i jej kwot臋 a chc膮 mi udzielic po偶yczke o 300 z艂 wieksza i do tego odsetki i wychodzi 2500 a rata nie jest ju偶 taka jak膮 ustalilam tylko wy偶sza. Nie rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Zakupy na raty, w tym tak偶e na Allegro, s膮 form膮 kredytu udzielanego przez bank wsp贸艂pracuj膮cy z Allegro. W przypadku kredytu ka偶dy bank. SKOK, czy inna instytucja finansowa sprawdza zdolno艣膰 i wiarygodno艣膰 finansow膮 klienta w BIK. Trzeba pami臋ta膰, ze banki maj膮 r贸偶ne procedury kredytowe i nie zawsze te same czynniki maj膮 taki sam wp艂yw na decyzj臋. Przed ka偶dym kredytem czy zakupami na raty warto sprawdzi膰 swoj膮 histori臋 kredytow膮 w BIK i zweryfikowa膰 jakie informacje zosta艂y przekazane przez banki, czy wszystkie s膮 prawid艂owe i aktualne. Wystarczy za艂o偶y膰 konto na www.bik.pl i mie膰 sta艂y dost臋p do danych na sw贸j temat, przekazywanych przez banki, SKOK-i inne instytucje finansowe. Pozdrawiam, e-Rzecznik BIK

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla tych, kt贸rzy maj膮 problemy z negatywnymi wpisami w rejestrze BIK polecam je usun膮膰. Dodam tylko, 偶e nie ma mo偶liwo艣ci usuni臋cia zapisu wci膮偶 sp艂acanego kredytu. Je艣li zobowi膮zanie zosta艂o sp艂acone, to warto samemu podj膮膰 dzia艂ania w tym kierunku. Wystarczy z艂o偶y膰 odpowiedni wniosek u wierzyciela, by ten wycofa艂 negatywne wpisy z BIKu. By u艂atwi膰 sobie to zadanie, mo偶na do tego wykorzysta膰 generator wniosk贸w dost臋pny na: czyszczeniebiku.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kreditech czyli Mondeo now nie s膮 widoczne w BIK. Mam towar kupiony na raty a wpisu w Biku brak. MBank czy alior b臋d膮 ju偶 widoczne gdy to one nam udziela rat PayU.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz wiedzie膰 czy mo偶na samemu wyczy艣ci膰 BIK? Lub czy pomimo negatywnych wpis贸w w BIK mo偶na otrzyma膰 po偶yczk臋? Skorzystaj z naszego BEZP艁ATNEGO poradnika, a dowiesz si臋: - Jak wyczy艣ci膰 BIK samemu ? - Jak wygl膮da czyszczenie BIK ? - Jak otrzyma膰 po偶yczk臋 b臋d膮c w BIK ? - Jak krok po kroku za艂o偶y膰 konto w BIK ? Otrzymasz tak偶e darmowe wzory dokument贸w przydatnych przy usuwaniu wpis贸w w BIK. Poradnik znajdziesz pod adresem: https://poradnik-bik.pl

Udost臋pnij ten post