Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama24hh

ile schydłyście biegając

Polecane posty

Gość mama24hh

Hej, wiem, że ten temat był podejmowany niejednokrotnie ale potrzebuję zachęty ;-). Kurcze zapusciłam się (wiem wiem, zaraz będę zwyzywana od leniwej grubej krowy..;-). Mam 32 lata 172cm wzrostu i ważę 80kg. kurcze za dużo oj za dużo. Przed ciażą ważyłam 64-67kg, i to mi pasowała przy mniejszej wadze wygladałam juz dziwnie - taka budowa szeroki tyłek itp. . Tylko, ze moja córcia ma już 6lat. Po ciąży zgubiłam trochę ale potem znów poszło do góry. nieraz obiecywałam, ze zabieram sie za siebie no ale miałam wymówki. brak czasu, motywacji i mój słomiany zapał do tego problemy z nerwami. tym razem powiedziałam stop. muszę zabrac sie za siebie. wciąż poswiecam sie tylko bliskim, zawsze wszystko było wazniejsze niz ja. Zapomniałam gdzieś o sobie i tak trwałam w tym przez kilka lat. jak narazie mam chęci. Zmieniłam nawyki żywieniowe, nie pije gazowanych napoi i nie jem słodyczy. Piję wode niegazowaną i zielona herbatę Ćwiczę w domu raz Mel b a raz trening siedmiominutowy do tego biegałam 4 razy po 5km (bieg na zmiane z marszem). Wiem to nie dużo ale jestem na poczatku drogi... miałam problem z organizacją czasu. dzis i jutro ćwiczenia a regularny bieg od srody rano po odstawieniu dziecka do szkoły. Stad moje naiwne pytanie (wiem, ze każdy organiżm jest inny). Ile udało wam się zrzucić kg i w jakim czasie dzieki bieganiu czy tłuszcz z brzucha ud spadł.? Z góry dzięki za odp.

Gość gość
podbijam ;-)

Gość gość
ja biegam od 2 miesięcy codziennie na zmianę z pływaniem (jeden dzień bieg 6,5 km bez przerw, chodzenia itp, następnego pływam [60 długości basenu] i tak codziennie). Zmian nie ma żadnych, ani w wadze, ani obwodzie talii :( oczywiście już wcześniej nie piłem żadnych słodkich napojów, moja jedyna słabość to słodycze, ale też nie jakieś potworne ilości

Gość gość
może jesczcze się uda trzymam kciuki za Ciebie i za siebie

Gość gość
jesli znajdzie się jeszcze ktos kto podzieli sie swoim doświadczeniem - zapraszam. Chce wierzyć, że to co robię ma sens. Wiem wiem efekty nie przychodza od razu tylko trzeba na nie zapracowć ale fajnie wiedzieć, ze komus sie udało to zawsze dodatkowo motywuje

Gość Grace73
Ja dużo schudłam dzięki pływaniu. Dlatego gdy tylko była okazja, zamówiła basen ogrodowy dla siebie w PoolsFactory. Teraz mają fajne promocje i można zaoszczędzić nawet kilka tysięcy! Wejdź na www.landing.poolsfactory.pl

Gość Aśka1987
Na odchudzanie najlepsze jest pływanie :) Ja dużo schudłam zeszłego lata jak kupiłam basen ogrodowy. Trochę krępowało mnie chodzenie na basen publiczny, chyba wiecie czemu :) Ale we własnym ogrodzie to już co innego. Dowiedziałam się trochę o ćwiczeniach w wodzie i regularnie ćwiczyłam w basenie w ogródku naszego domu. Mogę spokojnie polecić ten, moja mała też jest zadowolona: http://www.dmuchane.pl/p1204,basen-ogrodowy-stelazowy-366-x-76-cm-4w1-intex-28212.html

Gość sarusia912
Ogólnie jak ma się dużą wagę to ćwiczenia wysiłkowe nie są wskazane,ponieważ stawy i kręgosłup mogą wysiąść;/ Ja gdy ważyłam 120kg i zaczęłam się odchudzać zaczęłam od regularnych posiłków plus suplementacji Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl nie mówię,że tylko leżeć,ale ja chodziłam na szybkie spacerki i rower również... Biegać zaczęłam dopiero gdy miałam 85kg i wtedy waga spadała mi jeszcze szybciej oczywiście nie biegałam codziennie i nie jakieś duże dystanse bo 2kg 3x w tygodniu! przez 6 miesięcy zrzuciłam 40kg!