Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienia plamienia

Polecane posty

Gość gość

anulka-m2 Wyślij wiadomość • 2 godziny temu Odpowiedz Zgłoś nadużycie Witam :) Cykle mam 26-28 dniowe. Ten cykl rozpoczął się 8.04. od 14 dc miałam plamienia. Brązowy / brunatny jakby niepłodny śluz. Pojawiły się bóle podbrzusza - delikatne i bóle jajników. W 20 dc dostałam krwawienia. Czysta krew, bez skrzepów, z niewielką ilością jakby śluzu płodnego. Bóle podbrzusza były inne ( bez uczucia cegły w brzuchu :) ) i delikatniejsze niż przy menstruacji. W kolejnym dniu krwawienie było mniejsze. A w kolejnych przeszło w plamienie bez śluzu czystą czerwoną krwią. od 14 dc mam jeszcze parcie na pęcherz. Za kilka dni mam wizytę u ginekologa. Ale do tego czasu chyba oszaleje. Co to może być ? W rodzinie wiele kobiet ma zmiany rakowe na narządach rodnych. Nie stosuje żadnych leków, antykoncepcji itd. Zrobiłam 2 testy ciążowe 14 i 21 dc. Testy negatywne.Dziś 26 dc. Plamienia są jak kakao z śluzem niepłodnym. Dalej mam parcie na pęcherz i bóle delikatne jajnika.

Gość gość
Testy ciążowe robi sie po 2 tygodniach od stosunku albo w dniu spodziewanej miesiączki a nie w środku cyklu. W tych dniach o których piszesz to nawet jakby miało się skończyć ciążą to żaden test ci nie wyjdzie pozytywny ani nawet badanie bety by nie wyszło. Trudno powiedzieć co to jest. Czasami się zdarzają krwawienia śródcykliczne jednak jesli krwawienia trafiają sie w przypadkowe dni to to raczej nie jest. Ale jak trafiło ci sie to pierwszy raz to bez paniki. Może to być jednorazowa sytuacja.

Gość gość
anulka-m2 w pierwszej ciąży testy były pozytywne na tydzień przed terminem spodziewanej miesiączki - także różnie to jest. Nigdy nie miałam takich krwawień a ze względu na obciążenia rodzinne - niestety właśnie panikuje. Im bliżej do wizyty tym większe szaleństwo w głowie.