Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci są poważni?

Polecane posty

Gość gość

Co oni mają w głowach, żeby truć d**e młodym pannom skoro sami są po przejściach? Założyłam sobie konto na takim portalu ale nie w celu randkowania a i tak wypisują, mam wrażenie że tam siedzą sami nieudacznicy : albo niezbyt atrakcyjnie kawalerowie w okolicy 30, albo rozwodnicy z bachorami, wdowcy, szczytem już są wiadomości od 50 letnich dziadków (sama MAM 21 lat!)

Gość gość
Nie no. zalozenie k8nta na portalu randkowym w celu nierandkowania - to dopiero jest powazne

Gość gwoli wyjasnienia
Nigdzie nie napisala, ze to portal randkowy :D

Gość gość
Dokładnie, nie jest to typowy portal randkowy , każdy tam szuka czego chce, ja akurat zwyklych ciekawych znajomości z ludźmi z różnych części świata , a wypisują nieatrakcyjne polaczki:p

Gość gość
a co forum o szydelkowaniu?

Gość gość
zalozen7e konta na jakimkolwiek forum czy portalu i obrazanie sie ze ktos napisal -dziecinada

Gość gość
Już nie ważne czy napisali czy nie ale wszędzie jest tak samo, w życiu tez, chodzi o to ze faceci sa jacyś nienormalni

Gość gość
:D

Gość gość
Ja się boję dać ogłoszenie na Gumtree, bo co bym nie napisała, to jakiś rozwodnik / niespełniony kawaler chce mnie zaciągnąć na randkę

Gość gość
no a kogo bys chciala zonatego?

Gość gość
jak kobieta nie będzie miała zamiaru srać na mnie co wieczór to niech zapomni o pierścionku zaręczynowym

Gość gość
p****alo cie czy jaki huj

Gość gość
Pusta lalka bo co? Bo jako młoda dziewczyna mam inne , bardziej ambitne plany i mozliwosci niż branie dziadka z bachorem? Hehhehe no faktycznie mnie uraziles az się poplakalam ;D ze smiechu

Gość gość
Ja bym napisała że nie życzę sobie by margines pisał ale mam tam swoje zdjęcie i kształcenia się w takim kierunku ze tylko mogę sobie zaszkodzić :D :/

bardziej ambitne plany i mozliwosci x no to niunia mow co to za ambitne masz plany i jakie masz ambitne mozliwosci, to drugie mnie szczegolnie zaintrygowalo

Gość gość
Na pewno nie przegranie życia :) a szczegoly sa tobie niepotrzebne.zajmij sie soba. I zniz wymagania bo widac ze ty tez z tych 'cwaniakow' ;D

Gość gość
To zależy jak traktujesz partnera. Jak jesteś szczera i bez tabu to jest wspaniały związek. Mój jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Nie wstydzę się męża bo nie jestem zacofana. Mąż mi czy ja jemu możemy zaglądać do laptopa czy komórki nie ma ŻADNYCH TAJEMNIC. Dlatego wzajemnie się szanujemy i kochamy.

Gość gość
Rozumiem że matka cie nie kochała ale żeby się wyzywać na obcych? Pozostawie to bez komentarza, a co do wymagań. Jestem szczera, jeżeli chcesz nadal ujadac na kobiecym forum to faktycznie szukaj wśród najlepszych a i tak nie znajdziesz , jeśli chcesz zmienić swój stan to się ogarnij :D nie musisz dziękować lubię doradzać