Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zsunieta prezerwatywa co sadzicie

Polecane posty

Gość gość

Czesc . Wczoraj kochałam się z narzeczonym w dni plodne. Prawdopodobnie owulacja. Oczywiście seks byl z prezerwatywa. Partner jak doszedl od razu sie odsunelam i zobaczyłam ze mam końcówkę prezerwatywy ale resztę partner miał na sobie i zawartość byla w prezerwatywie, jest jakies ryzyko?

Gość gość
Jaja sobie robisz? Prędzej trafisz 6 w totka. W ciążę zachodzi się, gdy wytrysk był w środku, a nie w prezerwatywie

Gość gość
Pewnie, że jest. Kup wyprawkę.

Gość gość
no jest

Gość gość
Za debilne odpowiedzi podziękuję :)

Gość gość
Byłam niedawno w podobnej sytuacji. Około 2 tygodni po samoistnym poronieniu pustego jaja płodowego (szczerze powiedziawszy niechciana ciąża więc dobrze się stało) uprawiałam seks. Facet miał na sobie gumkę w której doszedł. Po wyjściu ze mnie okazało się, że nie ma na sobie gumki, okazało się że ta została we mnie, ale niezbyt głęboko. Z racji panicznego strachu przed kolejnym zajściem w ciążę zażyłam tabletkę EllaOne, teraz czekam na okres...

Gość gość
Ale twój facet wychodząc miał ja częściowo na sobie czy cala gumka została w tobie

Gość goggg
tez mialam podobna sytuacje kochalam sie z chlopaiem i jak on doszedl wychodzac ze mnie zauwazylismy ze koncówka prezerwatywy sie obsuneła ale reszte gumki chlopak mial na sobie, nasienie bylo w srodku a gumka nie byla peknieta,.. strasznie mnie to niepokoi...