Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość676

Kim jestem

Polecane posty

Gość gość676

Bardzo się gubie w tym kim jestem Myślę sb czasem że mn opętał diabeł Czuję jakbym miała jedno ciało a w nim dwie różne osobowosci, dwa różne duchy tak jakby Nie mogę być taka jaka chcę Ciągle nie mogę być sobą Natrętne myśli i zła przeszłość mi w tym bardzo przeszkadzają Byłam u psychiatry i psychologa Nie mam już sił Gdyby nie mój chłopak już by mnie nie było Nie wiem ile chorób i jakich mam (psychicznych) podejrzewam ich dużo Pomozcie mi odnaleźć siebie żebym mogla być dobra Żebym była wierna, spokojna, miła, troskliwą, pewna itd :( Nie wiem co jest tego przyczyną Może moja rodzina która jest po prostu patologią Może moja głupota Nwm sama :(

Gość gość676
Jeśli coś jest nie jasne w mojej wypowiedzi to proszę pytajcie co potrzebne żeby mi pomóc :( powiem szczegóły :(

Gość gość676
Byłam i jestem nadal okropną dziewczyną dla swojego chłopaka Byłam strasznie nie wierna, masa była takich sytuacji raniłam osobe ktora kocham praktycznie kazdego dnia, ciagle cos ukrywalam i oklamywalam, zlamalam przysiege nie raz Bawilam sie kosztem tej osoby Traktowałam jak śmieć mimo że na to nie zasługiwał i nie zasługuje bo jest najlepszy na świecie po prostu.. Jest taki dobry dla mnie i kochany a ja go tylko ranie i nie daje z siebie nic dobrego bo nie potrafię mimo najszczerszych checi, ciągle cos mi w tym stoi na przeszkodzie Złe czyny wychodzą na jaw nadal i nie mogę nic z tym zrobić Mimo to, ze ta osoba byla dla mnie wspaniała i wybaczala mi tak wiele i trwała mimo wszystko miałam i mam zle mysli o tej osobie z niewiadomego powodu oraz obrażam w myślach Zniszczyłam mu zycie, przeze mnie właśnie,tylko i wyłącznie-on chce umrzeć, tnie się i boli go często bardzo Przeze mn popadł w głęboką depresję z której szczerze chcę lecz nie mogę go wyciągnąć To wszystko naprawdę w ogromnym skrocie Myślę że to co zrobiłam z jego sercem i psychiką jest o wiele gorsze niż te osoby z więzienia