Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inteligetnych ludzi jest baaaardzo mało, ja prawie takich nie znam !

Polecane posty

Gość gość

owszem jest dużo mądrych, oczytanych ludzi, elokwentnych, którzy uzywają słów których nie rozumiem, ale malo jest naprawde inteligentnych ludzi, co z tego że ktoś skonczył studia, fakultety, certyfikaty, kursy skoro jest przemądrzałym zj/ebem ? gdyby byl inteligentny to nie pracowałby na etacie i nie brał mieszkania na kredyt...

Gość gość
fajnie, osobiscie nie udzwignelabym psychicznie kredytu. moje zdrowie zmienia sie jak w kalejdoskopie. podziwiam determinacje i pewnosc

Gość gość
myślę, że po prostu sama nie jesteś inteligentna więc ciężko ocenić czy czyjąś inteligecję. Skoro nawet nie rozumiesz słów jakich używają...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Sama zaprzeczyłaś swojej inteligencji w ostatnim zdaniu (nie rozumiejąc, że nie można jednoznacznie oceniać życiowych wyborów innych). Do autora wyżej: nawet ktoś o niskim IQ jest w stanie opanować bogatsze słownictwo. Niemniej jednak ziarno prawdy tkwi w tym, że faktycznie w pewnych kręgach używanie pewnych słów jest powszechniejsze i są one pewnym "kodem kulturalnym"

Gość gość
zmien towarzystwo, poznasz wiecej...

Gość gość
nie miałam na myśli tego, że oczytanie świadczy o inteligencji. Chodziło mi raczej o to, że ktoś kto nie rozumie o czym mówią inni nie jest w pozycji umożliwiającej ocenę ich inteligencji.

Gość gość
inteligentny moze pracowac na etacie, jesli sobie taka pracę wybral, czemu nie? kredyt tez moze brac. Grunt, zeby splacił. Dziwne kryteria.

Gość gość
A co to jest inteligencja ? Niestety wielu nadal nie wie czym ona jest. Nawet naukowcy tego nie wiedzą, bo istnieją różne jej stopnie.