Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonyponiebo

Baby nie powinny mieć wstępu na fejsa i inne portale społecznościowe!

Polecane posty

Gość wkurzonyponiebo

Są tak głupie że powinny być izolowane na specjalnie dla nich tworzonych portalach gdzie mogą do woli nadawać o swoich włosach tipsach odzywkach pryszczach życiowych dramatach z powodu żelu kremu toniku i całej tony innych goowien. Niech ta dzicz cywilizacyjna ma zakaz wstępu do miejsc gdzie porozumiewają się mężczyźni. Niech przestaną nas katować swoimi paskudnymi fotami, fotami swoich obesranych bachorów i wiecznym jazgotem o niczym. Baby powinny mieć jakiś limit słów na dobe, a potem zamilknąć trwale aż do następnego dnia, wtedy może dałoby się z nimi wytrzymać.

Gość gość
Baba, która cię urodziła powinna ci wpierdolić

Gość gość
Zaloz forum dla mezczyzn. My takie mamy, nazywa sie kafeteria I faceci tu nie przychodza bo gadamy o tipsach i tonikach.

Gość gość
Potwierdzam to co pisze autor. Ja nie mam konta na żadnej społecznościówce, ale to co się tam dzieje, to ludzkie pojęcie przechodzi. Kłamstwa zaczynają się już na etapie profilowego zdjęcia( tak niezgodnego z rzeczywistością, że głowa boli ), potem wysyp komentarzy: słodkie, serduszko. gif, piękne :), śliczne. No i faktycznie potrzebny jest kolejny post w rodzaju: ZAKUPY! Serduszko, serduszko, serduszko. Zaś zdjęcia bachorów to już tylko patologia wstawia.

Gość gość
Bycza Picza jak PAwłowicz w sejmie, morda jak wiadro na pomyje.

Gość gość
baby to chuje ale i tak chcę mieć babę !

Gość gość
Zgadzam sie oczywiście z autorem, statystyczna kobieta to zło i próżno szukać wyjątków. Można tylko do treści autora dopisać chorobliwa sklonnosc do powielania mantry kobiecej pt. Nie moge sie nazrec szukam kogos o lepszych ambicjach.

Gość wkurzonyponiebo
Już dawno przestałyście być naturalne, fajne i mające jakieś zainteresowania poza wagonami szmat kosmetyków i podrabianiem cudzej tożsamości. Kazda chce wyglądać jak ktos inny a nie ona sama. Jednego dnia krótkie włosy, na drugi juz jakieś przyczepiony szajs i sztuczne kłaki do pasa, sztuczne paznokcie i broń boże taka dziunia nic robić nie będzie bo się jej odkleją. Najlepiej sie nie zbliżać bo sztuczne rzęsy też poodpadają. Potem płacz że sie taką lafirynde zostawia a jak tu założyć rodzine z plastikiem?

gaju idz zrob laske swojemu kochankowi a pozniej niech cie wali w d***la az ci watroba peknie

Gość gość
Bo trzeba zrobić zdjęcie profilowe. Maksymalnie podrasowane, z ukryciem defektów, wybrać jedno ładne z tysiąca brzydkich(prawdziwych), nie pokazać zatłuszczenia, brzydkich zębów, zrobić od góry, żeby brzydki ryj wydawał się ładny, a potem pławić się w komplementach jakie to śliczne i budować przekonanie: "Oh, ah, jestem wyjątkowa, przecież wyraźnie piszą, zasługuję na księcia!"

Gość gość
nooo wy macie za to ZAINTERESOWANIA - napieprzanie w durne gierki, meczyki, chlanie browarów, podniecanie się durnymi filmikami na yt, chwalenie się na fejsbuniu fotami z "melanży" z koleżkami i tym kto więcej wychlał oraz wieczne jojczenie na pis lub po... to są "zainteresowania" dzisiejszego przeciętnego faceta, więc skończ pierdolić, bo sami nie jesteście lepsi. ogólnie dzisiejsze młodsze fejsbukowo-blożkowo-youtubowe pokolenie jest tępe i ogłupiałe, bez względu na płeć

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Masz rację gościu wyżej, a rocznik 92+ to już dno kompletne...

Gość gość
a 91?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Byczo piczo masz coś do gejów? (homoseksualizm nie jest chorobą ani zaburzeniem bo został wykreślony z listy chorób i zaburzeń)

Gość Namysłów województwo opolskie
Zrozum że homoseksualizmu sie nie leczy bo to nie choroba ani zaburzenie ps homoseksualizm jest legalny w Polsce od 1932 aż do dziś

Niestety zgodzę się z Autorem. Na FB zamiast fajnych profili znajomych czy latwego kontaktu 98% profili to milion zdjęć dziecka, twarzy z nałożonym kremem, maseczką w białej koszulce i w takiej samej tylko różowej. Ze szminką czerwoną i brązową kolejne 5 fotek prawie takich samych ujęć... Ja mam Fb tylko do pracy a na nim 2 fotki i styknie.

Gość gość
na fejsa to nie powinni mieć dostępu takie sfrustrowane zje/bki jak autor...

Gość gość
kolejny dzień wojny babsko - facetowej trwa ...

Gość Namysłów województwo opolskie
Bycza picza masz coś do gejów? Co ci geje przeszkadzają? Żyjemy w wolnym kraju to nasze życie nasza sprawa a tobie nic do tego i homoseksualizm nie jest chorobą jak pisałem powyżej

Gość gość
to po chuj trzymasz w znajomych takie osoby, idiotko wyżej? :D

Gość gość
spie/r/d/a/laj niedoy****a piczo, bo ten twój maż niejedno miałby o tobie do powiedzenia i gdzie on poza tym jest? powinien cie dymać w wolny dzien az ci sie mózg do sciany przyklei

Gość gość
Anavella kocham twojego męża Patryka

Gość gość
na fejsie można odznaczyć wiele opcji albo wyrzucić znajomych, którzy nas wkur/wiają - a jak nawet na to nie masz "jaj" to jesteś sam sobie winny, męska peezdo autor tylko potwierdza to, że większość tutejszych "facetów" ujadających na kobiety to w większości tchórze i zera, więc muszą sobie ulżyć wyzywając kobiety i czepiając sie dosłownie każdego goowna aby tylko wyładować się na nich

Mój mąż nie ma na imię Patryk tylko Jakub. Przykro mi :(

odezwały się dwa geje !!! spotykacie się pewnie w stodole na tej wiosce i czyścicie sobie kichy w słomie ? ty geju j****y powiedz mi tak szczerze co czujesz jak ssiesz osranego k****a swojego chłoptasia z wioski zwanej Michałowice ? Precz k***y z kraju najlepiej do Putina on udowodni wam że to choroba ps. zlewacie się na ryja czy do ryja ?