Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta Studzia jest zdrowa psychicznie?

Polecane posty

Gość gość

Czy to ktoś taki jako Noxelia? Bo co wchodzę widzę jej tematy pt. "Były to", "Były sramto", "Były mnie nie docenił", "Nie jestem z byłym", "Jednak jestem z byłym". Ta laska ma nieźle w główce, dziwię się temu byłemu, że z nią wytrzymał dłużej niż miesiąc, może jest bardzo ładna, bo mądra ani poukładana nie jest na pewno, i straszna z niej jęczybuła. Ale czy ma porąbany charakter, czy coś z główką jednak? Ktoś wie?

Gość gość
aż wysrałam obiad i w postaci kupy szybko poki ciepla zjadłam. chyba stresy związane ze Studzia mnie meczą

on jest jeszcze gorszy uwierz- to ja sie dziwie, ze tyle wytrzymałam z tym gnojem. nie jestem idealna, bo wszystko przezywam, jestem wrazliwa i emocjonalna i od razu przelewam to na klawiaturę. A on to cham, prostak, gbur, niezdolny do miłości, uczuć, to namiastka mężczyzny, facet bez honoru...

Gość gość
Studzia chcę zostać twoją żoną

Gość gość
chciałaś idiotko badboja to masz

Gość gość
Ale, Studzia, Ty jesteś też załamana! Bo jak pisaliśmy Ci że coś z nim nie halo, bo nawet nie mieszkacie razem, to NIE, on jest super, broniłaś go, a przecież sama widziałaś, że to nie prawda.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
*zakłamana miało być :D

Gość gość
strzym tam ryj cebula kierwo

Gość gość
ja chcę być żoną Studzi !!!! kto chce też być ???

zakłamana ? Chyba raczej zaślepiona!! Tak byłam ślepa, teraz dostrzegłam zło i bagno w którym tkwiłam. Gardzę tym człowiekiem.

Gość gość
haha i post studzi z 14:17 idealnie potwierdza to, że do chamów i bedbojów lgną laski, które same są popieprzone emocjonalnie :D

Gość gość
taa a za tydzień czy miesiąc znów dostrzeżesz co innego i powiesz że to co teraz sądziłaś było głupie i byłaś zaślepiona w kaftan z nią i w gumowe ściany i to raz!