Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anni66

Niskie wynagrodzenia to katastrofa!

Polecane posty

Gość anni66

Witam, znalazłam taką oto petycję w sieci wiec proszę niech każdy szanujący się Polak podpisze ją. Niech wkoncu cos zmienia w tym kraju dziady :/ nie wiem na ile to pomoze, ale to nic nie kosztuje... http://www.polskabezwyzysku.pl/#!podpisz/c23mr

Gość gość
znaczy co, ktos przyjdzie i powie: od dzisiaj masz wiecej płacic pracownikom? ha ha, przecież to bzdura.

Gość gość
Ja się pod tym nie podpiszę. W interesie pracodawców leży to żeby siła robocza była jak najtańsza. Już dziś najemni zarabiaja za dużo I niesposób sprostać ich wymaganiom. Drogi pracownik to większe bezrobocie bo my pracodawcy będziemy musieli racjonalizować żeby wyjść na swoje. A konkurencja wykończy firmy I zaprowadzi je do bankructwa. Innym słowem w PL obowiazuja polskie stawki! Mamy przecież ceny dopasowane do zarobków. (No chyba że chcecie płacić zachodnie ceny).

Gość anni66
Ceny dopasowane do wynagrodzen???? Chyba zartujesz. Tocdlaczego za kazdym cholernym razem trzrba placic takieduze zadrane kwoty, dla jednej osoby jest strasznie ciezko wyzyc za takie smieciowe pieniadze. W Anglii jest o wiele lepiej wiem bo tam bylam. Tam po prostu bylo mnie stac na wszystko i moglam duuuuuzo oszcedzic. W Polsce to wydam wszystkie pieniadze i gowno zostanie. Naprawde nie rpzumiem was....

Gość gość
gość dziś - pieprzony pracodawca, najemni zarabiają za dużo, noś kuźwa, za 1200 zł -1500 od wuja mogę żyć na wysokim poziomie, toś kuźwa po 500 zł za zrobienie jednego dziecka za darmo dostają a za pracę za cały miesiąc 1200-1500 zl

Gość gość
wyrzucimy nierobów , wiecznie awanturujących się polaczków na ich miejsce fachowców z UAkrainy zatrudnię i będą zadowoleni ja też. no jazda polaczki won!