Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorszy typ kobiet to te, które używają określeń peezda, nieudacznik, frajer,

Polecane posty

Gość gość
gość 18:54, dokładnie :D

Gość gość
kobieta to materialistka egoistka, jaka jest dla mezczyzn i chlopców w mlodych latach, takie ma zycie w drugiej polowie

Gość gość
Dokładnie. Nie ma nic piękniejszego, niż pokazać drzwi wyjściowe kobiecie, która po wyszaleniu się z bad boyami szuka stabilizacji, a taką można rozpoznać po braku błony dziewiczej, albo po bękarcie i nie kupujcie, że facet był jeden, albo błona pękła w wypadku, bo one łżą jak najęte.

Gość gość
18:54 To cie wysralo jak tutaj nazwales kobiety :D Ps , nieudacznicy lubia biedne kobietki pracujace fizycznie, moga sie przy nich dowartosciowac :D

Gość gość
19:12 Nie prawda, ja zawsze bylam dobra I nie bylam materialistka, ciezko pracuje, maz odszedl do mlodszej tipsiary, tipsiara nie jest chudsza ani ladniejsza :D Ja teraz postanowilam tez patrzec na pieniazki a nie ze facet ma jakies wyksztalcenie, ktore nie jest praktyczne, ani nikomu potrzebne, wiec z kasa krucho.

tu edi edzia ja tak mówę i mówić będę i wam wszytskim g****o psie do tego... jam jest kobieta niezależna wojowniczka i swoją wartość to ja znam

Gość gość
18:54 No, że ty pracy fizycznej nie znasz to nie ulega wątpliwości. Pewnie po twoim poziomie otłuszczenia też doskonale to widać. Teraz wystarczyłoby, że sytuacja zmusiłaby cię do podjęcia pracy fizycznej i okazałoby się, że nic nie potrafisz, bo opieprzałaś się całe życie w pozycji leżącej, lub siedzacej. Żałosny flak.

Gość gość
Biedni ci faceci :D

Gość gość
Do 19:35 Umiesz czytac ze zrozumieniem? :D Tylko kobiety pracujace fizycznie zarabiaja mniej niz 3000 Wy nawet tego nie macie ;) Tlusty flak to twoja matka :D

Gość gość
Faceci, tak macie jak uganiacie sie za najladniejszymi gwiazdami z wiejskiej dyskoteki Spokojnej, cichej nie chcecie Gwiazdy nie chca was

Gość gość
19:40 Czyli potwierdziło się, że ty nie tylko o fizycznej, ale o ŻADNEJ pracy nie masz pojęcia, skoro palnęłaś nierobie, że tylko kobiety pracujące fizyczne zarabiają poniżej 3000, tak podejrzewałem. Darmozjad i pasożyt.

Gość gość
"i włażące zawsze w 4 litery silniejszym, a gardzące słabszymi" - to NATURA kretynie, kiedy ty to w końcu zrozumiesz, debilu ???? Ile jeszcze takich tematów założysz? tak jak was nie ciągnie do brzydkich, grubych, niekobiecych lasek lub babochłopów z wyglądu czy charakteru, tak kobiet nie ciągnie do niemęskich, biernych, uległych peezd

Gość gość
znowu ten kretyn od niepłacenia na randkach się zbultał :D

Gość gość
2800 na rękę to średnia krajowa, wielu facetów zarabia nie więcej, więc o czy tym piertolisz, durny autorze?

Gość gość
Nigdy nie pracowałam Moj maz mnie utrzymuje Pocałuj mnie w doopkę ;)

Gość gość
19:42 Jestem ze spokojną, cichą kobietą i ona nie wyraziłaby się w taki sposób, jak podane w temacie o nikim i dlatego ją szanuję. Jak kobieta się tak o kimś wyraża to żaden facet nie może na nią liczyć, jeśli znajdzie się w gorszej sytuacji. To jak tworzyć związek z taką kobietą, która kochać potrafi tylko do momentu aż coś ci nie przestanie wychodzić, albo aż nie stracisz wyglądu np. przez poparzenia, kalectwo etc.?

Gość gość
"zrujnowanie się", wpadnięcie w depresję itd. to nie jest słabość według mnie. Slabość kojarzy mi się z byciem takim ciepłym flakiem na co dzień, dającym sobie dmuchać w kaszę, bez odwagi cywilnej. Albo taką jęczydoopą jak ty, obwiniającą cały świat o swoje niepowodzenia, tylko nie siebie.

Gość gość
Do 20:00 Jakie randki? Po kilku zdaniach z nim zapisalabym go jako "psychol nie odbierac" :D

Gość gość
20:04 No to na to, że biedny naiwniak utrzymuje darmozjada nic nie poradzę. Możesz mu przekazać ode mnie, że jest biednym, naiwnym, człowiekiem kochanym tylko za atrybuty materialne.

Gość gość
A po co kobiecie taki słaby frajer? Słabe osobniki są nic niewarte z punktu ewolucji. Nie masz pojęcia o podstawowym prawie ewolucji, śmieszny chłopczyku.

Gość gość
20:05 A skąd wiesz, jak kogoś poznajesz, że nie był kiedyś inny, ale właśnie w momencie poznania jest akurat w złej sytuacji?

Gość gość
20:08 Tak, jak takie grube, szpetne, tępe idiotki z kafeterii. Też są nic nie warte, bo ta wulgarność, prostactwo, intelekt na poziomie przeciętnej wieśniary oraz otyłość to nie są dobre warunki do tego, by urodzić dziecko, które nie byłoby utrapieniem dla świata.

Gość gość
"albo aż nie stracisz wyglądu np. przez poparzenia, kalectwo etc.?" hhahahaa jaaasne, za to faceci będą z poparzoną, kaleką itd. skończ pier/dolić, bo większość ludzi, bez względu na płeć, zostawia wtedy drugą osobę.

Gość gość
Większość takich chamskich i wulgarnych kobiet jest traktowana jako łatwe zapchajdziury lub pojemniki na spermę, więc nie masz się czym martwić autorze. Najwyżej taka imbecylka skończy w rowie po 'jednostronnie wymuszonym stosunku płciowym' i będzie po problemie.

Gość gość
"Jestem ze spokojną, cichą kobietą i ona nie wyraziłaby się w taki sposób, jak podane w temacie o nikim i dlatego ją szanuję" ojejku, jejku, straaszne, że kobiety piszą prawdę w dosadny sposób ;) zresztą sami faceci często używają takich określeń

Gość gość
może zdziwię cię autorze, bo nie dość, że kobiety używają takich określeń, to w dodatku i faceci! :D a ty zapewne jesteś taką męską p**deczką, co? jestem facetem i też mam polew z takich frajerów jak ty :D

Gość gość
Trudno zwrocic uwage sie nudnego, cielakowatego, niskiego nieudacznika bez kasy i z pretensjami do calego swiata

Gość gość
*uwage na

Gość gość
Nie jestem autorem. ale faceci również są idiotami i cielakami. Zwłaszcza ci, którzy nie wiedzą, że rządzą nimi prymitywne zwierzęce popędy. Zresztą, większość facetów tego również nie dostrzega.

Gość gość
Autorze, nieudacznik z ciebie