Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Birdman

Jaki portal randkowy polecacie?

Polecane posty

Gość Birdman

Witam! Mam na imię Daniel. Jestem 31-letnim mężczyzną z bardzo ubogim życiem erotycznym. Postanowiłem zmienić swoje życie i się odważyć na spotkania z kobietami. Doskwiera mi trochę samotność :( Nigdy wcześniej nie rejestrowałem się na żadne portale. Znam tylko z tzw. "słyszenia": sympatie, lento, zbiornik, mydwoje, randki.org, top ogloszenia, edarling. A kogo szukam: przyjaciółki (kawa, kino, pogaduszki, wspólne wyjazdy ect). Co do wieku to najlepiej 19 - 23. Seksu może nie być, albo może być tylko marginalnym zjawiskiem. Nie wiem czy w ogóle wypada prowadzić życie seksualne na stopie koleżeńskiej. Dlaczego net? Zależy mi, aby była to dziewczyna spoza mojego miejsca zamieszkania, a net daje nieograniczone możliwości. Proszę o poradę: który portal będzie dla mnie najlepszy? Opowiedzcie o swoich doświadczeniach z umawianiem się przez net. Czy był to tylko niezobowiązujący seks (bo niestety takie opinie są nt. umawiania się przez internet), a może coś więcej wyszło z wirtualnej znajomości. Pozdrawiam!

Gość gość
Zbiornik.pl

Gość gość
roksa.pl