Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z internetu

Polecane posty

Gość gość

Przez grę poznałam chłopaka z innego kraju, od 2 miesięcy ze sobą rozmawiamy przez czat na Fb niemal codziennie. On: - nie proponuje skype (raz mu mówiłam, ze jestem nieśmiała i dużo czasu musi minąć przed rozmowa video) - nie wczuwa sie w rozmowę, zwykle po prostu mi mówi co robi na bieżąco, tylko ja sie uzewnętrzniam, często opisuje zdawkowo. Wtedy ja mu nic nie odpisuje, a on porusza inny temat po dłuższym czasie - on wie o mnie bardzo dużo, sporo pisze. Ja o nim prawie nic, podstawowe informacje jak czym sie interesuje, gdzie pracuje itp. Na temat relacji z dziewczynami NIC. Jego Max to jak mi wyśle zdjęcie z siostra albo video swojego kota :D - jak odpisuje to po wielu godzinach albo np na następny dzień - zaczynałam temat spotkania, jedyne co pisze to "byłoby super". Kilka razy wykazał chęć, jednak jak zwykle poruszam temat to on urywa - lajkuje i komentuje innym Jednak jest zawsze miły, czasami ma przebłyski i flirtuje, pisze ze chciałby, żebym tu była, ze śni o mnie codziennie (pol żartem). Dodatkowo to on rozpoczyna zawsze rozmowę. Na nic sie nie nastawiam, jestem w sumie pewne, ze zerwe ta znajomość, bo jest dziwna. Ale jestem ciekawa waszego zdania, o co mu chodziło :D

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Up