Sassyslut 0 Napisano Maj 17, 2016 posłuchajcie mnie uważnie. nie chodzi by wykluczac z diety to to i tamto. jedzcie duużo białka, nasz organizm to białko. białko buduje mięśnie itd. gdy bedzie nadmiar bialka w organizmie, to to bialko ktorego bedzie w nadmiarze bedzie spalalo tamto białko z którego jest zbudowany nasz organizm i będzie się chudło.. sama na sobie zauwazylam, ze teraz gdy jadlam wiecej bialka i nie jadlam "smieci" do tego jakos nie cwiczylam i polecialo 4 kg w 2 tygodnie. wiec nie cudujcie itd. tylko zacznijcie myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 No i co? Schudła chociaż jedna? Skłony i podskoki dały coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 18, 2016 Słyszałyście o nowej pożyczce na rynku? Bez BIK dla każdego ---> www.tutaj-pozycz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcjannna Napisano Maj 18, 2016 Widze , ze temat zostal zalozony juz jakis czas temu, ale takze chcialabym sie przylaczyc. Waze 80 kg i chcialabym schudnac 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartuska Napisano Maj 19, 2016 Dwadzieścia kilo w 4 miesiące czyli ... aż 5 kg na miesiąc <- to nie do końca zdrowe, skóra będzie wiotka i bardzo łatwo wpaść w efekt jojo. Organizm wówczas przechodzi w "oszczędny" tryb wydatkowania energii. Zresztą mało komu tak naprawdę udaje się uzyskać taki wynik. Ja swoje odchudzanie oprócz sportu( ale minimum 40 minut) oparłam na diecie, piciu 2-3 litrów zimnej wody i spożywania po dwóch posiłkach Formoline L112. Początek był bardziej spektakularny, ale po miesiącu dwóch było trudniej zrzucić kilogramy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 20, 2016 Ja 20 kg schudłam w 5 mcy. Obecnie jestem na stabilizacji już 3 mc i mnie nie przybywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassyslut 0 Napisano Maj 22, 2016 5 kg na miesiąc to wręcz idealny spadek wagi, w tydzień zaleca się chudnąć tak średnio 1- 1,5 kg aby było zdrowo, więc w 4 tygodnie (miesiąc) chudnąć zdrowo należy do 4*1,5= 6 Tak do 6 kg. Więc 5 kg jest dobrym wynikiem w miesiąc. I to nie prawda, że skóra bedzie taka i taka. Ja jakis czas temu schudlam 7 kg w 3 tygodnie i do tego staralam sie tylko biegac wokol budynku domu z 5 kolek i skora nie byla odwisla, wiotka itd, wiec dajcie spokoj. po prostu zazdrosc was zżera dlatego tak piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2016 Może to kwestia wieku i jakości skóry, ale mi nic nie wisi (poza brzuchem, ale trzy ciąże w krótkim czasie zrobiły swoje). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2016 Dzięki temu że biorę Foreverslim i widzę żę mi pomaga mam chęci aby wprowadzać dalsze zmiany w sposobie odżywiania.Wielką zmianą jest to że w końcu ruszyłam się z fotela i coś ze sobą robię.Chudnę a to już u mnie jest wielka rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassyslut 0 Napisano Maj 25, 2016 O.O działajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2016 Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość melka565 Napisano Czerwiec 21, 2016 Cześć dziewczyny. Ja mam również problem ze zbędnymi kilogramami mianowicie 169cm 120kg ale spokojnie nie poddaje się w pierwszych tygodniach waga spadała mi szybko wiecie duża waga to i spada szybko niestety po jakimś czasie moja waga się zatrzymała i ani drgnęła więc zaczęłam się załamywać bo było tak pięknie;( któregoś dnia przez przypadek natknęłam się na stronkę o african mango,mają super ofertę http://szczupla-kobieta.pl więc zamówiłam i zaczęłam stosować i wiecie co moja waga w końcu ruszyła bez drastycznej diety i wysiłkowych ćwiczeń,po prostu jem regularnie i stosuje suplement:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o_aza 0 Napisano Czerwiec 22, 2016 mi szło fajnie do czasu kontuzji kolana i odpusciłam se cwiczenia i diete na ok 2 tyg ale wracam ponownie :) na wadze cos tam sie ruszyło ale bardziej na metrówce widać :) ze 116 w pasie na 112 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2016 polecam hipnozę 665136456 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach