Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gibska

Nie wiem co mam zrobić.

Polecane posty

Witam. Mam chłopaka od ponad pół roku, Jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi, ale ostatnio coś się zmieniło. Nadal bardzo się kochamy, a moje uczucia do niego się nigdy nie zmienią. Wydaje mi się, że mnie okłamuje. Ale zacznę od początku. Zanim zaczęliśmy być razem miał dziewczynę przez prawię dwa lata. Rozstali się, bo ona z nim zerwała. Było to około 2 lat temu. Powiedział mi, że nie utrzymuje z nią kontaktu, lecz widzę jak piszą na snapie, czy na facebooku. Już 2/3 razy pokłóciliśmy się przez to.. Nie chcę się z nim znowu kłócić. A na dodatek powiedział mi, że nie piszę z taką pewną dziewczyną, gdy ja wiem, że to nie jest prawda, bo gdy siedzimy razem on odpisuję i ja widzę, ze z nią piszę. Chciałabym z nim o tym pogadać, ale nie chcę się kłócić zwłaszcza, że od jutra zaczyna pisać matury. Każda kłótnia z nim jest dla mnie ogromnym ciosem. Co ja mam z tym zrobić? Czuję się z tym źle, że nie mówi mi prawdy. Pomóżcie mi proszę. Za wszystkie rady z góry dziękuję.

Gość gość
wyraźnie okłamuje bo mu na tobie nie zależy

Gość gość
On Cię okłamuje, przykro mi. Czasem trudno jest zapomnieć o swoim poprzednim związku, zwłaszcza że był z tamtą dość długo, bo aż 2 lata. Na Twoim miejscu przestałabym się do niego odzywać, po prostu bym się trochę odsunęła i wtedy zobaczysz czy będzie o Ciebie walczyć i będzie się martwić czy też się odsunie i pójdzie do swojej byłej, a to będzie znaczyło, że oszukiwał Cię od samego początku. Trzymaj się i głowa do góry, tego kwiatu jest pół światu.