Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nażarłam się. Dobrze mi. Wiem wiem, wy jecie jak wróbelki eko...Żal..

Polecane posty

Gość gość

Żadna nie przyzna, że lubi się po prostu nawp*****lać słodyczami i pizzą, wszystkie jesteście takie damulki...Nie lubię Was

Gość gość
Chipsy, frytki, Vegeta to wasza codzienność. Nikt się nie przyzna do tego oczywiście

Gość gość
Ale zalisz się czy chwalisz? Naprawdę nie masz lepszych tematów do rozmowy? Możesz wpier/dalać ile chcesz oby Ci du/pa nie pękła!! Twoja sprawa

Gość gość
ja sie przyznaję, że lubię i pizzę i słodycze. mało tego - lubię wiele innych niezdrowych kalorycznych rzeczy. Moja figura i zdrowie są jednak dla mnie ważniejsze, więc niestety, najczęściej z tych rzeczy muszę zrezygnować, chociaż zdarzają się grzeszki. ;)

Gość gość
Jak się dowiedziałam jaką trucizna jest jedzenie i jakie spustoszenie sieje w moim organizmie cukier to już mi tak nie smakuje. Nigdy nie lubiłam też jeść byle g****a. A że obecnie coraz trudniej o to by jedzenie nie było "śmiercionośnym gównem" to ograniczam spożycie jedzenia. Jem tylko wtedy gdy jestem głodna. Ktoś chce zarobić na mojej chorobie i cierpieniu a ja mam mu dobrowolnie płacić ? Hola hola !

Gość gość
nie przepadam za pizza ani frytkami. Po prostu jest mi ciężko po tej tonie tłuszczu. Wolę ziemniaki pokrojone w ćwiartki usmażone w piekarniku. Pizze tez pewnie wolałabym domową. Postanowiłam, że słodycze bede jeść ale takie które nie mają syropu glukozowo-fruktozowego. Z dwojga złego normalny cukier sieje mniej złego niż ten wynalazek. Dodam tylko, że producenci używają jeszcze nazwy cukier inwertowany (czy jakoś tak) zamiast syrop glukozowo-fruktozowy. Nie jestem vege ale staram się kupować dobrej jakości produkty.