Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna1

Podajcie mi namiary na Waszych mężów. Sprawdzimy ich wierność, spróbuje uwieść

Polecane posty

Gość atrakcyjna1

Jestem atrakcyjną dziewczyną, jeżeli macie bogatych mężów, którzy większość czasu są w pracy, podajcie mi namiary, sprawdzimy czy są lojalni i wierni wobec Was. Spróbuję ich uwieść a wynik eksperymentu oczywiście Wam przekażę.

Gość gość
Bogaci?A co biednych juz nie sprawdzasz?

Gość gość
Nie. Bogatych tylko bo może się fajna okazja trafi, zakocha się we mnie ;)

Gość gość
Ale jesteś poy*****. Ja tez jestem atrakcyjna, więc daj mi namiar na swojego, to też go sprawdzę:D Bo masz kogoś, prawda? Niemożliwe, żeby taka szprycha na jaką sie kreujesz była sama?

Gość gość
Przy moim byś nie użyla :) .Zarabia kupe kasy, ale wszystko wsadza w dom, sport i samochody, na co innego kutwi. Nie wzial by cie do knajpy i nie wydał na hotel.

Gość gość
proszę bardzo 513 678 789

Gość gość
no ja chetnie podam, tyle ze moj nie jest bogaty.Ale zarabia te wysmiane tutaj "okolo 15 tysiecy miesiecznie ". Tylko nie wiem jak go poderwiesz, pracuje w korpo gdzie sa sami faceci .Po pracy zawsze wraca do domu.

Gość gość
Dałabym ci namiary ale jakbyś go zobaczyła to być mi napisała że rezygnujesz z swojej oferty

Gość gość
A w jakich rejonach działasz?

Gość gość
Znowu ty i twoje "uwiodę waszych mężów" jaką desperatką trzeba być żeby w takie coś się bawić i jeszcze na kafe o tym pisać. Idź pasztecie kartofle obierz, bo Janusz wróci z budowy i na rajstopy ci nie da :o

Gość gość
ość dziś Nie. Bogatych tylko bo może się fajna okazja trafi, zakocha się we mnie oczko.gif -----tak, dokladnie tak samo jak sie zakochal w tej, ktorej potencjalnie go odbijesz.

Gość gość
A jakie masz doswiadczenie i osiagniecia w tym zakresie? Bo jesli wciaz szukasz bogatego na meza, to chyba raczej kiepskie...

Gość gość tratra
Taki "zawod" jaki chciałaby wykonywać autorka jakos się nazywa a angielska ;) w Ameryce cos takiego jest , nazwa wyleciała mi z pamięci. Otoz , super laska jest wynajmowana i zona placi jej żeby sprawdzila wierność jej meza. Ta dziewczyna oczywiście wszystko nagrywa na ukryta kamerke a potem pokazuje zonie. :)