Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kama555

Prosze o porady

Polecane posty

Gość Kama555

Hej wam. Mam takie male pytania. O dziecko staram sie od niedawna. Nie umiem jeszcze do konca wyliczyc swoich plodnych. Z kilku miesiecznej obserwacji wynika ze moj cykl trwa 32-33 dni. Nie zauwazylam, zeby moj sluz byl bardzo rozciagliwy w prawdopodobne moje plodne dni, jedynie jest mokry,co do badania szyjki juz troche zaczynam odrozniac ( miekkosc, otwartosc itd ) Wiec tak wyczytalam, ze przy moich cyklach, owu moze wystepowac miedzy 17-21 dniem. Dnia 15, 19,21 i nawet 23,24 bylo zblizenie bez zabezpieczenia. Bo sa sytuacje gdy owu moze sie przesunac? Wiec robilismy to kiedy poprostu byla na to ochota, tylko ze nie uzywajac zabezpieczen. W 19 dnc czulam okropny bol podbrzusza, trwal kilka godz. Czy to mogl byc ten bol owulacyjny? A 24 dnc bylo lekkie krwawienie , I to mnie nie pokoi. Raczej po stosunku nie wystepuje u mnie krwawienie. Ale czytalam gdzies ze implatacja zarodka trwa kilka dni, wiec czy to mozliwe ze np w 19 dnc mialam owu, a plemniki te 3 dni sobie poczekaly lub doszly te ktore w ten sam dzien sie dostaly a 24 dnc implatacja? Wiem ze napisalam to dziwnie ale inaczej chyba nie wyjasnie o co mi chodzi :) za 8 dni jesli okres nie nadejdzie zrobie tescik, bo pewnie takie odpowiedzi beda :) ale chodzi mi czy dobrze to impretuje? Pozdrawiam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować