Gość Kama555 Napisano Maj 4, 2016 Hej wam. Mam takie male pytania. O dziecko staram sie od niedawna. Nie umiem jeszcze do konca wyliczyc swoich plodnych. Z kilku miesiecznej obserwacji wynika ze moj cykl trwa 32-33 dni. Nie zauwazylam, zeby moj sluz byl bardzo rozciagliwy w prawdopodobne moje plodne dni, jedynie jest mokry,co do badania szyjki juz troche zaczynam odrozniac ( miekkosc, otwartosc itd ) Wiec tak wyczytalam, ze przy moich cyklach, owu moze wystepowac miedzy 17-21 dniem. Dnia 15, 19,21 i nawet 23,24 bylo zblizenie bez zabezpieczenia. Bo sa sytuacje gdy owu moze sie przesunac? Wiec robilismy to kiedy poprostu byla na to ochota, tylko ze nie uzywajac zabezpieczen. W 19 dnc czulam okropny bol podbrzusza, trwal kilka godz. Czy to mogl byc ten bol owulacyjny? A 24 dnc bylo lekkie krwawienie , I to mnie nie pokoi. Raczej po stosunku nie wystepuje u mnie krwawienie. Ale czytalam gdzies ze implatacja zarodka trwa kilka dni, wiec czy to mozliwe ze np w 19 dnc mialam owu, a plemniki te 3 dni sobie poczekaly lub doszly te ktore w ten sam dzien sie dostaly a 24 dnc implatacja? Wiem ze napisalam to dziwnie ale inaczej chyba nie wyjasnie o co mi chodzi :) za 8 dni jesli okres nie nadejdzie zrobie tescik, bo pewnie takie odpowiedzi beda :) ale chodzi mi czy dobrze to impretuje? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach