Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkasiazprzysuchyaaaaa

koszta mojego wesela co sadzicie? czy przesadzam?

Polecane posty

Gość gośćkasiazprzysuchyaaaaa

witam. moje wesele odbedzie sie na wsi kolo Radomia. Bede miec kameralne wesele czyli 150 osób, sala klimatyzowana niestety w remizie , bo tylko tam byly wolne terminy. oplacilam juz dwóch kamerzystów, fotografa, kucharki, zaprszena na zamwienie, orkiestre, sporzadzilam tez liste i bedzie ok 30 rodzai ciast. wesele bedzie trwac trzy dni i wynajmuje takze pania do sprzatania wymiocin bo wiadomo jak goscie popija nie chce miec brudnych toalet. na jedna osobe przypada szesc flaszek wódki. caly koszt wesele wynosi 50 tysiecy zł. czy to duzo? ile powinno wynsic wesele na wsi na tyle osób? pytam poniewaz zostalam z tym sama i mysle na czym mozna by zaoszczedzic

Gość gość
jeszcze kelnerek potrzebujesz, hotelu dla gości , jak za wesele na wsi na tyle osob i tyle dni to chyba nie tak dużo . O gustach się nie dyskutuje ja robiłam skromnie i elegancko w hotelu obok urzędu za 12 tys ze wszystkim koszty na 40 osób i skończyliśmy na plusie i bez zadęcia. Rodzina stwierdziła, ze pierwszy raz byli na fajnym, eleganckim weselu . Chciaż ostatnio byłam na tkaim jak robisz może nei w remizie ale w małej miejscowości i na duzo osob i bawiłam się swietnie. Państwo młodzi wydali 80 tys w tym prawie 10 suknia, zwrocilo sie mniej niz 50.

Gość Stary Wujo
"Na jedną osobę przypada sześć flaszek wódki?" Chyba na jeden stół, bo pół litra na twarz to klasyk w remizie. A trzy dni? Wesele, małe poprawiny do obiadu - i do domu leczyć kaca. Trochę przegięłaś. Bedzie ich suszyć w tej Przysusze po 6 flaszkach.

Gość gość
dziś szesc flaszek na jedna osobe nie na stół

Gość gośćhaker321
gość dziś trzeba miec nasrane we lbie zeby wydawac 80 tys na wesele ahahahahahhahahahahha

Gość gość
Jeżeli będziesz brała dobrego fotografa, to będzie można zatrudnić dobrego i dodać jego zdjęcia na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
kameralne wesele na 150 osób?? wiesz co piszesz?