Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do facetow. Jakie sa wasze powody dla ktorych jestescie sami?

Polecane posty

Gość gość
16:45 Twoja wypowiedz jest wulgarna i pełna agresji.Nie każdy męzczyzna jest silny,pewny siebie,wykształcony,bogaty,z poczuciem humoru i zdrowiem.Szukasz księcia z bajki????my ludzie nie powinniśmy reagować jak zwierzęta.Każdy potrzebuje miłosci i każdy na nią zasługuje.Mnie wiele kobiet odrzuciło z powodu braku zdrowia.Choruję ,ale to nie moja wina.Jestem samotny ponieważ nie spotkałem kobiety dobrej,czułej i troskliwej.Straciłem wiarę w kobiety.

Gość gość
Z takim podejściem to żadnej nie znajdziesz, jak sam w to nie wierzysz.

Gość gość
gość dziś - Wy też chcecie kobiecych kobiet, a nie jakichś prostackich babochłopów, prawda? No więc właśnie, więc my tak samo chcemy męskich facetów, a nie męskich peezd. i nie wiem czemu sądzisz, że męski facet nie może być już wrażliwy czy wyrozumiały. Jedno nie wyklucza drugiego. Sami jakieś głupie schematy tworzycie.

Gość gość
Niskie Iq, to masz ty głupi baranie. W dodatku pomyliłeś/aś mnie z kimś innym.

Gość gość
16:54 za wiele zranień,za wiele cierpienia,nie będę więcej próbował.Ile razy można walczyć o miłość???wystarczy,wolę całe życie być sam niż jeszcze jeden raz być wzgardzony i odrzucony.każdy ma swoje granice.

Gość gość
Ja nie miałabym o czym rozmawiać z ratownikiem. Nie interesuję się sportem, a ty pewnie nie powielasz moich zainteresowań. Może szukaj wśród dziewczyn z 'branży'? Nie chodzi o brak wykształcenia. Ja jestem dr i pracuję naukowo, a mój mąż skończył biologię, a pracuje w bankowości, czyli w pracy gdzie równie dobrze by się wybił bez studiów.

Gość gość
16:56 Byłem bardzo wrażliwy i wyrozumiały,ale po wielu zranieniach,gdy każda mnie ignorowała w pewnym momencie coś we mnie pękło.Stałem się nieczuły i obojętny.Nawet fizycznie kobiety mnie nie podniecają.Uciekam jak najdalej i jestem niedostępny.To taki mechanizm obronny.

Gość gość
To sobie uciekaj dalej.

Gość gość
jestem samotnikiem i i mi to pasuje ale sex jakiś tam mam

Gość gość
17:10 Nawet gdybym poznał najpiękniejszą kobietę,utalentowaną i bogatą nie zrobiłoby to dla mnie żadnego wrażenia.Kobiety są dla mnie obojętne.Nawet pod względem fizycznym.Jestem wolny.

Gość gość
Tęsknota jest okropna,ale gdy człowiek zobojętnieje to jest szczęśliwy.Kobiecie nigdy nie zaufam.

Gość gość
ja uciekam przed nimi bo to niebezpieczne stworzenia są

Gość gość
Może lubisz facetów .

Gość gość
17:24 współczuje im

Gość gość
17:24 współczuje im,że ufają kobietom,że swoje szczęście uzalezniają od bycia w związku

Gość gość
facetów to nie lubię ale czasem trzepię się przy filmach z czarnymi długimi batami

Gość gość
Ja jestem sam bo tak lubię, poza tym mam dużo koleżanek.;) Mam 37 lat - dziecko z pierwszego małżeństwa więc to czego wymagalne od kobiety w pierwszej kolejności już ma. Moje dochody to około 10000 bez studiów i PP odliczeniu alimentów Nie czuję się samotny, mam córkę, znajomych Nie mam problemów z poznawaniem kobiet ale w*****a mnie ze od razu chcą razem mieszkać (czyli u mnie). Mam taką jedna która mieszka blisko, często się spotykamy (sex tez) ale nie wymagamy od siebie wiernosci. Obje chuba trzymamy siebie w rezerwie na starość.

Gość gość
Wykształcenie nie jest zaletą, tylko wadą. Samo w sobie jest nieatrakcyjne dla kobiet, inteligencja też. Tylko ewentualna kasa z tego jest profitem. Lepszy jest jednak półgłówek, który jest dobrym cwaniakiem i zarabia szybko, dużo, na lewych interesach i narkotykach, bo jest za głupi, by bać się konsekwencji.