Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuzPoPorodzie

Czy stosujecie żele ścieśniające pochwę?

Polecane posty

Gość LuzPoPorodzie

Od razu mówię - nie interesują mnie nazwy, bo już taki żel zamówiłam. Czy stosowałyście coś takiego? Działa? Jestem po porodzie, ćwiczę miesnie Kegla ale wiadomo wymaga to czasu, więc postanowilam znaleźć też alternatywę zanim osiągnę cel ćwiczeniami.

Gość gość
Każde takie środki dopiero po kilkudziesięciu latach wiadomo na ile są szkodliwe. Mój jest zawsze podczas każdego badania cipki u ginekologa wspierał porody wiec wie jak to wygląda z luźną pochwą. Nie wstydzę się mieć męża bo nie jestem zacofana! Do tego po porodzie kochamy się w takich pozycjach gdzie członek wchodzi po same jądra. Pozycja ginekologiczna na jeźdźca przodem do siebie ja się mocno odchylam i dobija mi członek do końca w pochwie itp.. pozycje. Obecność męża przy badaniu cipki czy porodzie nie wpływa na seks jak to wymyślił głupie partnerki! !

Gość gość
Każde takie środki dopiero po kilkudziesięciu latach wiadomo na ile są szkodliwe. Mój jest zawsze podczas każdego badania cipki u ginekologa wspierał porody wiec wie jak to wygląda z luźną pochwą. Nie wstydzę się mieć męża bo nie jestem zacofana! Do tego po porodzie kochamy się w takich pozycjach gdzie członek wchodzi po same jądra. Pozycja ginekologiczna na jeźdźca przodem do siebie ja się mocno odchylam i dobija mi członek do końca w pochwie itp.. pozycje. Obecność męża przy badaniu cipki czy porodzie nie wpływa na seks jak to wymyślił głupie partnerki! !

Gość gość
A są takie? podajcie chociaż jedną nazwę handlową.

Gość LuzPoPorodzie
ThighUp, Slimex, Xslim na przyklad. Jest bardzo duzo a na forach nigdzie nie znalazłam opinii osób stosujących chociaz nawet w jakiejs erotycznej powiesci z lat 60 czy 70 o srodkach tego typu bylo wspominane. Nie bardzo rozumiem wypowiedź gościa o tym ze mąż vyl przy porodzie ale być moze cos w dyskusji mnie ominelo i zostalo usunięte?

Gość gość
I jak on działa? Znałam środki pobudzające mężczyzn, rozgrzewające, chłodzące itp. ale ścieśniające? O.o To już wyższa szkoła jazdy. Zdrowe to jest w ogóle?

Gość gość
Smaruję tzipkę sokiem z niedojrzałej pigwy. Ściąga mi ją tak, że partnerzy pytają czy aby dziewicą nie jestem :classic_cool:

Gość LuzPoPorodzie
Taki żel obkurcza ścianki/mięśnie pochwy na ok 30 min. Niestty nie mam pojecia jak to wyglada w praktyce, stąd moje pytanie czy któraś z Pań moze stosowala.

Gość gość
Jaja sobie robicie a to dobre pytanie.Działają?

Gość LuzPoPorodzie
Chyba musze jednak sama przetestowac i sie wypowiedziec. Znalazlam kilka wątków w tym temacie na zagranicznych forach i kobiety chwalą takie specyfiki. Mam więc nadzieję że żel okaze się skuteczny.

Gość LuzPoPorodzie
ddt30, oczywiście, miłość jest bardzo ważna! Orgazmy jak najbardziej osiągamy, wcale nie jest nam o nie trudno, jednak należę do osób o niskiej samoocenie i chcę dążyć do doskonalenia naszego zycia seksualnego. Świadomość że jest troszkę inaczej niż przed porodem nie daje mi sie nawet w pelni wyluzować, wieć ćwiczę no i szukam też czegoś dodatkowo ;)

Gość gość
Słyszałem od kolegów że wystarczy trochę soku z cytryny i efekt jest taki że aż nie da się wsadzić kuta..a do środka...