Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skad moda na wyprawke dla dziecka w kolorze szarym?

Polecane posty

Gość gość

Czy wy nie widzicie że robicie krzywdę dzieciom? Gdzie nie widzę zdjęć na Facebooku noworodek leży w pościeli w kolorze szarym albo czarno- szarym czy beżowym bo taka jest moda. Przecież to zaburza rozwój niemowlęcia. Malutkie kilkutygodniiwe dziecko owszem interesuje się kolorami czarno białymi ale większe woli wszystko kolorowe. A tu fotka mamuśki z nirmowleciem i pokój ściany w kolorach szarości, albo ubranie czarno-szaro-białe. Dodatki czarne, albo bezowe. Czy wy normalne jesteście? Chyba nie.

Gość gość
a co cie interesuje jak zyja inni? ps. jak ci to przeszkadza,to daj swojej znajomej komentarz na fb, jaka to wielka krzywde robi dziecku. A najlepiej usun ja ze znajomych, zebys nie musiala sie tak denerwowac. 0/10.

Gość gość
Mam szary pokój,szare meble w kuchni od zawsze i zawsze mam szare jasno szare ale szare.....kocham szare.za to dzieci mam kolorowe.nie zauwazylam mody na szarości wśród dzieci ale teraz pewnie bede zwracać uwage.Lubie kolorowe dzieci

Gość gość
Mnie też się nie podobają szare rzeczy dla dziecka, wole wesołe kolory. Szare rzeczy są ok, ale dla dorosłych. Ale to co kto lubi nie interesuje mnie, więc niech sobie ludzie wstawiają zdjęcia na fejsa jakie chcą :)

Gość gość
poogladaj strony z wnetzrami, od jakiegos czasu króluje szarosc, biel i bez. Posciel powinna pasowac do wnetrza, wiec jak ktos ma akurat w tej tonacji to nic dziwnego. A swoja droga dlaczego nie szary? dzieci i tak maja rozne kolorowe zabawki i gadzety, nadmiar kolorów tylko je rozdraznia, szarosc czy beż jest dobrym tłem. Nic gorszego niz jazgot kolorystyczny w pokoju dziecka -sciany z malowidlami z bajek, dywan w pociagi, posciel w króliczk,i ciuchy w paski a zabawki wiadomo,ze kolorowe. Tylko zwariować.

Gość gość
Z zagranicy. Niemowlęta i tak nie widzą kolorów przez długi czas, więc im to pikuś w czym śpią. Rodzice robią pokoje dziecięce i mieszkania podług swoich upodobań i jak im się nie podoba pstrokacizna to po co mają ją praktykować?

Gość gość
Czarno białe pokoje są lepsze bo dziecko przynajmniej dostrzega kontrast, a pastelowe to porażka, bo dziecko nic z tego nie widzi. Poza tym autorka jest tak przygłupiasta, że zrobi największą krzywdę swoim dzieciom rozmnażając się, bo będą nosicielami jej tępych genów i głupie jak ona.

Gość gość
Do tej co lubi kolorowe dzieci: Kolorowi mężczyźni będą tobą na pewno zainteresowani :D zamieść jakiś anons w sieci