Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamila745

szwagier przedstawia dziewczyne?

Polecane posty

Witam. Od jakiegos czasu mieszka z nami meza brat - student, nic sie nie dorzuca do czynszu, rachunku. Pojechalam wczoraj na szybkie zakupy, jak sie pozniej okazalo brat mowil dla mego meza ze jego dziewczyna jest w okolicy i moze wpadnie. Maz mu powiedzial ze dzis nie jest to najlepszy dzien, ze trzeba byloby to jakosc zaplanowac, a nie tak z zaskoczenia itp. akurat wtedy gotowal. Wrocilam, on prasowal koszule, ja zadzwonilam do tesciowej i w pewnym momencie widze ze cos probuje mi powiedziec, zanim sie zorientowalam o co chodzi patrze a tu wchodzi dziewczyna do naszego domu. Musielibyscie zobaczyc moj wyraz twarzy w jakim szoku bylam. Usiedli, posiedzieli chwile, ja caly czas na telefonie bo pod ladowaniem byl i zabrali sie na gore. To bylo pierwsze oficjalne poznanie jej. On ma 26 lat ona nie wiem na 3 roku studiow, wiec podejrzewam, ze okolo 23 musi miec. Powiedzcie mi jak to widzicie??

dodam ze siedzieli u niego w pokoju do 22:30, pozegnala sie i poszla.

Gość gość
Ale w czym ty widzisz problem?

no w sumie to nie widze za bardzo problemu, z tym ze ja bylam w lekko uwalonej bluzce totalnie niewyjsciowa jak to mozna powiedziec. ja jak przedstaiwalam swego meza, znaczy chlopaka siostrze to zrobilam to tak bardziej oficjalnie, a oni jak 15 latki.

z drugiej strony robimy mu przysluge pozwalajac mu mieszkac w naszym domu za darmo(totalnie) to chyba zasluguje, zaslugujemy wiedziec kogo i kiedy ma zamiar przyprowadzic, moze sie spytac.

Gość gość
Przesadzasz...

Gość gość
dzisiaj młodzi ludzie uważają,że wszędzie są u siebie i wszystko się im należy - nie muszą się o nic pytać i do nikogo dostosowywać jest na to tylko jedna rada - przestać pomagać i nauczyć porządku!

Gość gość
brat mowil dla mego meza xxx "mojemu mężowi" wieśniaro!!!

Gość Kamila745
w mojej okolicy mowi sie dla mamy, dla siostry, nawet laurki w szkole takie robilismy, z takiego ciekawego regionu pochodze, gdzie dozwolne jest "dla" :P

Gość gość
A Co to za region?