Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybrać chłopaka czy rodzinę ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat chłopak 23 , jestem w siódmym miesiącu ciąży, chłopak nie powiem ,ale codziennie po pracy musi wypić 2-3 piwa bo mu się należy po pracy .. a jak jest weekend to się upija z kolegami , kiedyś się upił i mnie uderzył , ale to juz nigdy się nie powtórzyło .., owszem nieraz jest agresywny , wydziera drze się , i moi rodzice nigdy go nie akceptowali ale jak się dowiedzieli , ze mamy razem dziecko spróbowali dac mu szanse , wszystko było pięknie on spa łu mnie ja u niego , gdy ostatnio powiedziałam, ze wracam do domu bo rodzice mnie prosili zreszta pokłóciłam się z nimi ,więc nie chciałam się jeszcze bardziej kłócić , a on był pijany i gada , że dla mnie tylko rodzice się liczą , że robie wszystko co oni mi każą , że powinnam się im postawić w końcu , tak się wkurzył i zadzwonił do mojej mamy i powiedział , że ma się nie wtrącać w Nasze życie , że co ona wie o wychowaniu dziecka bo ona mnie nie urodziła ( jestem z domu dziecka) a sam ma juz jedno dziecko z byłą dziewczyną i nie odwiedza tego dziecka bo nie chce się kłócić ze swoją byłą , a on takie słowa i jeszcze zaczął przeklinać do niej. Rodzice mówią , ze od tej pory nie chcą go znać dali mu szansę a on jej nie wykorzystał , powiedzieli , ze jak chce z ni być pomocy nie dostanę od nich , mama od kilku dni chodzi i płacze przeze mnie , mówi ,że to facet nie do życia ... , boję się być samotną matką i dlatego nie chce go zostawić bo też go kocham , co zrobić wybrać takiego chłopaka czy rodzinę przy której będę mieć wsparcie i pomoc

Gość gość
Rodzice dali ci dom i miłość a ty tak im się odpłacasz? Patologie masz widać we krwi.

Gość gość
zniszczysz sobie życie przy nim, jeżeli go kochasz (tzn jesteś zaślepiona miłością) to trudno, ale pamiętaj że miłość przemija, zostanie ci okaleczenie psychiczne, niskie poczucie wartości i zmarnowany przy nim czas. obudzisz się z ręką w nocniku ale pewnie mnie sporo czasu, najlepiej zrób to od razu, jeżeli nie chcesz dla siebie to zrób to dla swojego dziecka, pomyśl o nim, chcesz dla niego takiego ojca, takiej atmosfery, chcesz żeby dziecko patrzyło na to, jak on sie po tobie wydziera, albo nie daj Boże - po twoim dziecku. jezeli chcesz dla dziecka ojca, to owszem, pozwól mu na kontakt z nim, ale ja ci radze dobrze, ten związek nie ma przyszłości. przeproś rodziców i poproś o wsparcie i przyznaj że się pogubiłaś. dobry rodzic nigdy nie odwróci sie od swojego dziecka, zrozumiesz to jak już urodzisz. pozdrawiam