Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patryyycjaa98

Starszy facet

Polecane posty

Witam. Jestem Patrycja i mam 18 lat. Pominę już całą moją życiową historię i przejdę do sedna. Chodzę na praktyki do restauracji, od kąd zaczęłam tam chodzić spodobał mi się jeden kelner Filip- wysoki, miły, zabawny, przystojny, starszy... no i właśnie ma 26 lat. Niby żaden problem ale nie wiem jak do niego dotrzeć. Widzimy się w miarę często, lubimy ze sobą rozmawiać czasem podsunie tekścik w stylu "jesteś bardzo ładna", "nie bierz się za jakiś młodszych chłopaków, tacy są niedojrzali, weź takiego jak ja", "tęsknię za tobą" itd ale nie wiem jak mam na to patrzeć. Nasze relacje są czysto hmm nawet nie wiem jak to ująć.Traktujemy siebie jak osoby z pracy ale mówię do niego w pracy na Pan i w ogóle. I w sumie to nie wiem co mam robić bo może to być po prostu jego sposób bycia a może serio mu się spodobałam? Gdyby to był jakiś kolega to nie miałabym problemu z tym żeby zagadać, umówić się z nim gdzieś ale to jest "Pan z pracy" eh...

Gość gość
Koterba znowu od rana nadajesz ...

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.