Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadzia011

Czy mój ojciec jest alkoholikiem ?

Polecane posty

Cześć , mam na imię Weronika . Moim problem jest mój ojciec . Mój ojciec jest typowym chłopem , lubi wypić i w tym problem . Mojej mamie oraz mi przeszkadza nam to . Mam 14 lat i nie chce stracić swojego taty , którego kocham i wiem że on też mnie kocha . Zaczęło się od tego gdy razem z całą rodziną pojechaliśmy do rodziny na święta wielkanocne (2016 r.) , mieszka tam mój wujek którego nie znałam ale teraz żałuje że poznałam jaki jest . Jest alkoholikiem i sam do tego się przyznał gdy był pijany . Nie wiem czy pamięta co mówił . Gdy już przyjechaliśmy był nie trzeźwy . Razem w moim tatą zaczęli pić po drinku , później był kolejny i kolejny . I tak do końca do póki się skończyła , wtedy musieliśmy już iść bo nie mogłam juz tego znieść . Gdy przyjechaliśmy na odpoczynek powiedziałam żeby tata poszedł spać i żałowałam co zrobiłam . Nie uderzył mnie ale krzyknął na mnie jak na obcą osobę . Bałam się go i nadal się go boje . Do dziś czasami popija , widzę go jak siedzi przed komputerem i pije to obleśne piwo . Czy mój tata jest alkoholikiem ? , czy on potrzebuje leczenia ? . POMOCY !!!

Gość gość
jest tylko pijakiem nie obrażaj ojca skarbie

Gość gość
weź raz się upił :O to prowokacja jest