Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna18

Co zrobić z mamą?

Polecane posty

Gość Bezradna18

Moja mama od dłuższego czasu zaczęła pić większe ilości alkoholu prawie codziennie ewentualnie co dwa dni ilościowo wychodzi to po kilka piw czasem też wpadnie wódka. Pije zawsze po kryjomu. Chowa ten alkohol. Strasznie mnie to boli. Czasem po nim staje się agresywna starałam się z tata z nią rozmawiać ale to nic nie daje... Co zrobić i czy to już alkoholizm?

Gość gość
Jak to CO ZROBIĆ? Dowiedzieć się w czym jest problem bo przecież nie w samym piciu. Jak zawsze wszyscy tylko skutki zauważają, a gdzie przyczyna?

Gość Bezradna18
Pytałam nie raz i zawsze słyszę że jestem gowniara co ja wiem o życiu, kilka razy mocniej oberwałam nie chce kolejny...

Gość gość
A kto mówi że masz matke pytać która ma ewidentnie jakiś problem? Sama spróbuj się zorientować, może choruje, może coś w pracy, może na ojca patrzeć nie może, może poznała kogoś..... Powodów może być wiele, a właśnie dlatego pije bo nie chce nic powiedzieć.

Gość Bezradna18
Nie pracuje, nie poznała nikogo zaraz bym to zauważyła.. Większość czasu spędza w domu, z tata razem mają poprawne relacje.