Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Kinulax09

metamorfoza

Polecane posty

Hej dziewczyny :) naprawdę bardzo na was liczę, jestem załamana i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Ponad rok temu zostałam bardzo skrzywdzona przez bliską mi osobę nie chce wchodzić w szczegóły ale odbiło się to na mojej psychice. Bardzo się zaniedbałam.. jedyne co robiłam to te bardzo podstawowe czynności jak prysznic i depilacja. Nie używałam żadnych balsamów już nie mówiąc o pielęgnacji twarzy (którą tylko obmywałam wodą).wkładałam na siebie to co było pod ręką nie patrząc na to jak wyglądam a włosy ścięłam na bardzo krótko i zafarbowałam na czarno no i przytyłam 8kg (mam 155cm wzrostu niestety :( i ważę 60kg). Straciłam wszystkich znajomych i zamknęłam się w sobie. Nie muszę chyba wspominać że przez to wszystko jeszcze mam bardzo niską samoocenę a przez bardzo mały biust (75 A) niestety nie czuję się kobieco. Chciałabym coś zmienić w sobie, zaakceptować się i zacząć znowu żyć najzwyczajniej w świecie cieszyć się każdą chwilą tak jak kiedyś a nie wiecznie chować się pod kołdrą i płakać całymi dniami. Mam tylko 17 lat, tak nie powinno wyglądać życie tak młodej dziewczyny.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować