Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje wybory to same błędy....

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze ksiądz - przyjaciel, którego straciłam, bo nie radzę sobie ze swoimi emocjami. Walczę z nowotworem, a nie mam siły... Zero wsparcia. Dla męża jestem cieżarem, ale mamy cudowne dziecko, które mnie trzyma przy życiu. Od wielu wielu lat kocham szalenie pewnego faceta, z którym drogi się rozeszły. Poznałam chłopaka, który potem mi się oswiadczył. Nie chciałam być sama. Było nam dobrze razem - wygodnie. Dziś wiem, że popełniłam ogromny błąd. Chciałabym umrzeć, ale to egoistyczne, prawda? Przez ostatnie 10 lat zbierałam hołdy od mężczyzn, które miały jedynie na celu dostarczyć mi wrazeń i połechtać ego. Jestem najgorsza z kobiet. Niszcze wszystko dookoła. Jestem bez wartości... Mam na sumieniu niejedną zdradę, niejedno kłamstwo. dostawałam tyle miłości zewsząd, a deptałam po drodze wszystkie uczucia. I dostałam za swoje. Kobietki młode- badzcie cierpliwe. NIe idzcie do lozka z pierwszym lepszym facetem. Jak kocha to poczeka tyle, ile bedzie trzeba. Jestem z kims, z kim stracilam dziewictwo i przy okazji cala swoja niewinnosc bez szansy na ocalenie prawdziwej milosci, ktora przeoczylam wiele lat temu. Czy jest cos gorszego na tym swiecie niż cierpienie z powodu wlasnych bledow i niemoc naprawienia ich?

Gość gość
o boshe jak tu ktos kogos musi nienawidzić :(

Gość gość
zawsze szczery wie wszystko najlepiej :P

Gość gość szarik
a sklepowa o tym wie...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona