Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jakby była możliwość zpłodzenia dziecka z kobietą to wybrałabyś meżczyznę

Polecane posty

Gość gość

czy kobietę?jako partnera?

Gość gość
K oczywiscie ze

Gość gość
ha ha ha ha ha ha ale niektórzy faceci maja wypaczony pogląd na świat:) Powiem Ci jako kobieta hetero, dlaczego wolę mężczyzn. Nie chodzi o zapłodnienie mnie, bo można się zapłodnić innymi sposobami, jeśli się koniecznie chce i nie mówię tutaj o banku spermy:) Ja kogoś kto będzie dla mnie autorytetem, będzie silniejszy i mądrzejszy, kogoś kto mnie uchroni przed niebezpieczeństwem, kto się o mnie zatroszczy gdy będę w potrzebie. Kobieta mi tego nie da, nawet duża i silna kobieta bo chodzi o osobowość połączoną z silnym męskim ramieniem, o męską pierś w której bije silne serce. To jest właśnie to czego potrzebują i pragną kobiety hetero.

Gość gość
no cos ty, mam wiele kobiet w otoczeniu ktore sa dla mnie autorytetami, sa do tego mile, pomocne, mozna na nie liczyc zawsze. z facetami to tylko porazka jest. to wszystko mozna zaznac z kobieta, jak najbardziej

Gość gość
gość dziś no cos ty, mam wiele kobiet w otoczeniu ktore sa dla mnie autorytetami, sa do tego mile, pomocne, mozna na nie liczyc zawsze. z facetami to tylko porazka jest. to wszystko mozna zaznac z kobieta, jak najbardziej xx tak zwłaszcza lubię kobiety silne z owłosiona umięśnioną klatą , podnoszące sztangi, i przenoszące różne inne ciężary w życiu codziennym jak również i mnie:) a najbardziej uwielbiam jak mnie taka umięśniona babka złapie i weźmie od tyłu pokazując swoją dominację:) ha ha ha ha ha no i oczywiście widok tej męskiej babki, naprawiającej kontakt, czy kran jest taki seksowny i pociągający mmmmm :P Ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
19:57 no szkoda, że na takich facetów trafiasz:) Ja trafiłam na lepszego, zdecydowanie wolę jego towarzystwo niż kobiet. Mogę tez zawsze na niego liczyć. Facet w związku powinien być zawsze mądrzejszy od kobiety, inaczej klapa. Musi byc autorytetem dla niej, wtedy się oboje nakręcają, i nie chodzi mi, żeby kobieta była głupia czy coś powinni się uzupełniać, ale on musi jej imponować żeby to się kręciło :) Szczerze to mi jako kobiecie mało kobiet imponuje, a właściwie żadna, za to mój wybranek? mmmmmm

Gość gość
19:53 Bzdura, to o czym piszesz może Ci dać kobieta a duża większość facetów z pewnością nie. Robisz tu z facetów jakichś Bogów idealnych. Napisz po prostu o co Ci chodzi, czyli o pałe.

Gość gość
na takich trafiam zimnych popaprancow. a tylko kobiety, delikatne blondynki okazuja mi czulosc i zainteresowanie, zwł. pielęgniarki. z taka moglabym być

Gość gość
Bo my natrafiamy na bogów, :) A skoro ty widzisz w facecie tylko pałę to trudno ha ha ha ha może tej pały ci jednak brakuje od dłuższego czasu i dlatego jesteś taka zgorzkniała :P

Gość gość
Ty do tego ze chcesz pały dorabiasz sobie chore ideologie o jakimś silnym męskim sercu i podobnych bzdurach, żeby mieć przykrywke dla swoich zboczeństw. Zobaczymy jak Ci ten twój bożek rogi przyprawi co wtedy powiesz.

Gość gość
Proste że Ci nie imponuja kobiety skoro jesteś hetero to nawet żul będzie ci bardziej imponował od jakiejś pani adwokat czy coś takiego.

Gość gość
"bo można się zapłodnić innymi sposobami, jeśli się koniecznie chce "--jakie to sposoby?

Gość gość
20:19 Daj spokój to jakaś idiotka dala te wpisy wątpię że odpowie.. Haha wiele sposobów zapłodnienia bez spermy, leżę.

Gość gość
gość dziś Ty do tego ze chcesz pały dorabiasz sobie chore ideologie o jakimś silnym męskim sercu i podobnych bzdurach, żeby mieć przykrywke dla swoich zboczeństw. Zobaczymy jak Ci ten twój bożek rogi przyprawi co wtedy powiesz. xxx Ja nie ukrywam, że mnie mój mężczyzna bardzo pociąga, i mam zboczone myśli gdy o nim myślę i uwaga.... to jest normalne u kobiety hetero, nie jest zboczeniem:) Nie muszę do tego dorabiać żadnej ideologii bo go po prostu kocham i pragnę, sama pała by na mnie tak nie działała, jednak musi być połączona z męskim silnym ciałem i równie męskim silnym umysłem :) Inaczej zadowoliłabym się wibratorem:)

Gość gość
"Ja kogoś kto będzie dla mnie autorytetem, będzie silniejszy i mądrzejszy, kogoś kto mnie uchroni przed niebezpieczeństwem, kto się o mnie zatroszczy gdy będę w potrzebie. " - dziewczyno, jak bardzo jestes zakompleksiona, zeby na partnera szukac sobie jedynie osobe madrzejsza i silniejsza? sama musisz soba kompletnie nic nie reprezentowac i jedynie czekac na kogos, kto cie poprowadzi za raczke przez zycie, zebys czasem sama nie musiala wziac za siebie odpowiedzialnosc. wez sie ogarnij, zacznij rozwijac, uniezaleznij sie od innych ludzi i znajdz swoja wartosc. wtedy szukaj drugiej polowuy, ktora bedzie tobie rowna, a nie lepsza od ciebie.

Gość gość
20:19 Daj spokój to jakaś idiotka dala te wpisy wątpię że odpowie.. Haha wiele sposobów zapłodnienia bez spermy, leżę. xx Czy ja napisałam bez spermy? :) Proszę dokładnie czytać, ze zrozumieniem:) Nikogo nie obrażam, ale widzę że nerwy komuś siadają, czyżby brakło silnego męskiego ramienia kochane kobietki hetero(?)?

Gość gość
A kto Ci powiedział że jesteśmy hetero? :D no dawaj te sposoby :)

Gość gość
zeby na partnera szukac sobie jedynie osobe madrzejsza i silniejsza? sama musisz soba kompletnie nic nie reprezentowac i jedynie czekac na kogos, kto cie poprowadzi za raczke przez zycie, zebys czasem sama nie musiala wziac za siebie odpowiedzialnosc. wez sie ogarnij, zacznij rozwijac, uniezaleznij sie od innych ludzi i znajdz swoja wartosc. wtedy szukaj drugiej polowuy, ktora bedzie tobie rowna, a nie lepsza od ciebie. xx A ja chcę lepszą ode mnie bo to naturalne u człowieka, że chce mieć kogoś przy sobie kogo uważam za lepszego, żeby samemu dążyć do tego aby stać się lepszym:) Gdybym była zakompleksiona to szukałabym byle kogo kto by mnie tylko chciał :) Nie czuje się gorsza, ale lubię to że mój partner mi imponuje, bo to mnie mobilizuje do różnych działań, co nieznaczny ze ja jestem bierna i nie motywuje jego. taka jest rola kobiety i mężczyzny, mężczyzna ma być tym silniejszym i ma imponować kobiecie, a kobieta ma być ta piękna słabszą kobieca istotka, która on chce chronić. Ja tego potrzebuję i tak chcę żyć.

Gość gość
A kto Ci powiedział że jesteśmy hetero? smiech.gif no dawaj te sposoby usmiech.gif xx Naprawdę mam ci wyliczać te sposoby na zapłodnienie bez banku spermy?

Gość gość
No i zakładając że masz za partnera kobietę. Aż tyle tego jest ze musisz wyliczać?

Gość brokeninside87
nie rozumiem tematu, w zrozumieniu nie pomaga gwałt na mózgu przy piątym wyrazie

Gość gość
to teraz odwróćmy pytanie - czy jakby facet mógł z facetem spłodzić dziecko to by to wybrał heh

Gość gość
No i zakładając że masz za partnera kobietę. Aż tyle tego jest ze musisz wyliczać? xx No przecież pewnie chodzi o to , ze seks można uprawiać z każdym, jest sporo chętnych na przygody, więc skoro już uprawiamy to możemy się zapłodnić. A nawet gdy ktoś użyje prezerwatywy to nie problem potem zaaplikować sobie jej zawartość do pochwy jeśli się chce tak usilnie posiadać dziecko bez faceta. Prawda jest taka, że kobiety hetero wolą mężczyzn a homo wolą kobiety i tego nic nie zmieni, nawet jakby kobiety mogły zapładniać, to te hetero wybrałyby mężczyzn, bo chodzi zupełnie o coś innego niż zapłodnienie.

Gość gość
gość dziś A kto Ci powiedział że jesteśmy hetero? smiech.gif no dawaj te sposoby usmiech.gif xx Dlatego wstawiłam znak zapytania w nawias przy wyrazie hetero, ponieważ takie jesteście wrogie dla mężczyzn, ze chyba wolicie kobiety:) Nie rozumiem tylko tej wrogości i tego narzekania na facetów. Faceci są różni, tak samo jak kobiety. Byłam wcześniej w związku z kimś, kto nie dawał mi tego co daje mi obecny partner, co z tego że miał tez pałę:) Ja nie chciałam z tej pały korzystać, przez całokształt tego jak zaczął wyglądać nasz związek i co on sobą zaczął reprezentować. Nie miałam takich kosmatych myśli przy tamtym jak przy tym. Od tamtego na koniec związku wręcz mnie odrzucało. Dlaczego? Obaj mieli przecież pały.

Gość gość
20:53-ale zaraz kobiety homo przyczepiają sobie penisy czyli lubią być zdominowane i to też jest zastanawiające...może niech się tamta lesbijka wypowie.