Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, która próbowała odczulania dzieci Bicomem?

Polecane posty

Gość gość

Macie namiary na jakichś dobrych fachowców? Jakie rezultaty u niemowląt i dzieciaków poniżej 2-3 lat? (Dotyczy alergii pokarmowych i wziewnych które wyszły w badaniach krwi.)

Gość gość
Przecież to jest zwykłe oszustwo i szarlataneria!!! :o :o :o

Gość gość
Ok, skończyłaś? A teraz może niech się wypowiedzą normalne osoby, które wiedzą cokolwiek na ten temat.

Gość gość
Nie wiem jak z odczulaniem. Ja dzięki bicom rzuciłam palenie.

Gość gość
tak samo "skuteczne" jak homeopatia... że też w XXI wieku ludzie wierzą w takie rzeczy i napychają kieszenie naciągaczom... :o

Gość gość
Ale homeopatia przecież jest skuteczna! O co ci chodzi? :o

Gość gość
"To było pod koniec grudnia, zaraz przed świętami Szwagier przyniósł spirytusu, no więc rozrabiamy Rozrabiamy tak jak zwykle, pół na pół, wiadomo Dziad tak robił, ojciec robił, tak nas nauczono Na to żona mówi nagle, że gdzieś przeczytała Że im bardziej się rozcieńczy, to tym mocniej działa Ależ skarbie, mówię do niej, jesteś w dużym błędzie Jak rozcieńczy się za bardzo, nic z tego nie będzie Ty z nauki nie kpij, mówi, głupiś jest i tyle Trza rozcieńczyć i potrząsnąć, to zyska na sile! Fakt, z nauką to na bakier nawet w szkole byłem Ale żeby rozcieńczone miało większą siłę? Ty się nie bój, mówi żona, bo głowy uczone Twierdzą, że woda pamięta, co w niej rozpuszczone Więc chłopaki do roboty, już za progiem święta Rozcieńczajcie, będzie więcej, woda zapamięta No więc żeśmy rozcieńczali, jak żona radziła W myśl teorii naukowej - w rozcieńczonym siła Tak nam sprawnie szła ta praca, że po krótkim czasie Zapełniliśmy kanister, wannę oraz basen Lecz gdy przyszedł czas na sprawdzian, straszna rzecz się stała Wbrew teorii naukowej, … woda zapomniała! W tym momencie się poczułem kompletnym frajerem A na święta nam została woda z alzheimerem " http://blogi.racjonalista.pl/lireum/2008/05/2 5/moja-homeopatia/ :D

Gość gość
gość wczoraj , proszę o dowody niezależnych badań naukowych, które to potwierdzają (oszczędzę ci straty czasu: nie ma takowych, bo homeopatia NIE DZIAŁA w żaden sposób poza efektem placebo).

Gość gość
Kur|wa jakie placebo?! Jak wyjaśnisz działanie Camilii u niemowląt na które nie działają chemiczne preparaty? Myślisz, że one wiedzą co biorą i że ma to im pomóc? Jak wyjaśnisz działanie Mastodynonu przy obrzęku piersi, na który nic innego nie działa i który przepisują normalni lekarze? Mogę tak wymieniać bez końca, więc zamknij tą głupią mordę i się doucz frajerze!