Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd polecacie kupować markowe torebki?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o dostawę przez internet. I czy na zalando dostane faktycznie prawdziwa torebkę od armaniego czy to ściema i zapłacę 700 xl za podróbe?

Gość gość
Tam nie ma podróbek. Pytanie po co od armaniego jak one sa z plastiku za taką cenę nie lepsza skóra?

Gość gość
20:46 no właśnie nie wiem bo chciałabym jakoś do 600-700 zł a żeby przy okazji była dobra marka jak juz tyle zapłacę. A co myślisz o Guessie lub Calvin Kleinie? Bo jeszcze z tych dwóch firm mają fajne torebki.

Gość gość
W Anglii to sa takie torebki dla plebsu bo mozna je kupic w TKMaxxie. W Polsce zreszta pewnie tez

Gość gość
Ja mieszkam w Niemczech i uwielbiam torebki z Marco Polo, nie jest to taka droga marka jak Armani itp, ale ja ten styl lubie. Nie lubie za bardzo rzucac sie w oczy, nie cierpie tez zadnych ozdobek na torebkach itp.

Gość gość
Armani i calvin klein dla plebsu? Gorszej głupoty nie slyszalam

Gość gość
Up jesteście ? A w TK maxxxie można dostać w fajnej cenie podobna czy cos ?

Gość gość
A co myślicie o klasycznej channelce, torbie Prady, czy LV ?

Gość fernelka
Torebki o Bag zwróciły moją uwagę. Jednak w tej cenie na pewno bym sobie takiej torebki nie kupiła.Wydaje mi się,że większość kobiet, które kupują te torebki zwraca uwagę jedynie na znaczek, a nie na jakość wykonania. Torebki są drogie i jest to jedynie guma plus kawałek sznurka. W tej samej cenie, a moze nawet i taniej można sobie kupić torebkę z prawdziwej skóry. Spodobała mi się ostatnio ta: https://sklep-torebki.pl/damskie/torebki/shopper-bags/wloska-skorzana-torebka-shopper-bag-czerwona-4064.html

Gość ligerta
Torebka fajna. Prosta, klasyczna i raczej nie wyjdzie z mody. Jedyne co mi się w niej nie podoba to kolor. NIe zebym miała coś przeciwko kolorowi czerwonemu, poniewaz lubię tego typu rzeczy. Ale torebka nie będzie pasowała do wielu stylizacji. Lepiej będzie na moje oko zdecydować się na coś w bardziej neutralnym kolorze. Na przykład w szarości: https://sklep-torebki.pl/damskie/torebki/shopper-bags/wloska-skorzana-torebka-shopper-bag-szara-4066.html

Markowe torebki damskie tylko z Dessale! Tutaj link: www.dessale.pl/kobieta/akcesoria/torebki-torby-plecaki-walizki