Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idolka noxy

N jak noxa

Polecane posty

Gość gość
Wit ma na Noxe wywalone, ona mu tylko problemy przynosi, ale potrzebuje regularnie spuścić z krzyża, mieć uprane i ugotowane, więc się jej trzyma, ale jak pozna kogoś innego to oleje ją bez żalu.

Gość gość
gość dziś To raczej oczywiste. Ale Noxie już nie raz i nie dwa próbowali to tłumaczyć. Nie dotarło mimo twardych dowodów. To jest magiczna miłość niedostępna zwykłym śmiertelnikom i szara masa tego nie zrozumie. :D

Gość gość
nie siedzialby z nia az 5 lat gdyby jej nie kochal

Gość gość
wlasnie oni juz dlugo sa razem

Gość gość
nie siedzialby z nia az 5 lat gdyby jej nie kochal xxx Chyba nawet nie 4... Ale nieważne. Mało to cwaniaków siedzi z dziewczyną kilka lat z czystego wygodnictwa, a potem bez żalu odchodzi do innej? Ma wszystko ogarnięte, pod nos podstawione, seks na zawołanie, w tym przypadku nawet i mieszkanie... A w międzyczasie żyje swoim życiem i mniej lub bardziej aktywnie szuka kogoś lepszego.

Gość gość
Dokładnie, mało to facetów jest z kobietami z wygody? Noxa jest tępa, wystarczy jej dać byle błyskotkę z chińczyka za 2 zł a ona już jest szczęśliwa i wybacza wszystko.

Gość gość
gość dziś oni się poznali pod koniec 2012 roku, więc jakie 5 lat razem? pamiętam bo latały wtedy topiki pt. "Noxa ma nowego gacha" czy "Nowy facet Noxy - FOTO DO OCENY"

Gość gość
A właśnie, ciekawe co jej dał tym razem skoro już dała d**y i lazanie robiła

Gość gość
gość dziś poza tym Noxa ma zaburzone postrzeganie wszelkich miar, dla niej klatka półmetrowa ma 4 metry, więc i rozpiętość dat może mylić, tak więc login szmato bita przez białoruskiego knura :D:D:D

Gość gość
gość dziś jak to co? stek kłamstw i zapewniał że ją kocha i nie odejdzie. I jeszcze to go Nox przepraszała, że że odkryła jego konto na tym portalu :D:D:D

Gość gość
Podsumowując to co ten Wit dostaje od Noxy? - ma ugotowane, - ma uprane - dzięki waletowaniu u niej może oszczędzić na czynszu za chatę - ma wyuzdany, perwersyjny seks na zawołanie. nie oszukujmy się, ale bardzo mało kobiet pozwalało by się tak bzykać: anal, wiązanie cycków kablem, seks na smyczy itp. a co poza tym? - kompromitacje w pracy, gdzie pewnie niezłą pompę mają z niego, po tych mailach do teatru - psychiczną pannę z którą wstyd jest wyjść do ludzi - już niezbyt urodziwą pannę po przez zapuszczenie się - wieczne nerwy i problemy z tym jej cięciem się, czy zapijaniem leków alkoholem Cóż, pewnie jak chłop znajdzie podobną w łóżku, taką co kręci ją ostry perwersyjny seks, to Noxe zostawi bez żalu. Nox jest jak motorynka, niby fajnie się jeździ ale trochę wstyd przed kumplami :D

Gość gość
Miałam nadzieje ze po tej akcji z couchsurfingiem coś do niej dotrze, a tu kicha. Zaraz znowu wpadnie i będzie piertolic jaka jest szczęśliwa z nim

Gość gość
Kabel od prodiża poszedł w ruch :D

Gość gość
gość dziś albo smycz Majki i dymanie w anusa :D

Gość gość
Noxelia zyjesz? Daj jakiś znak. Chociaż raz pruknij :O

Gość gość
a swoją drogą to z couchsurfingiem to i tak strasznie późno wyszło na jaw, przecież jego telefon, imie i nazwisko oraz profil na tej stronie muzycznej latały tu już w 2013 roku, chyba zaraz po tym jak Nox zaczęła się puszczać na SU, a on tam ma profil od 2009 roku, więc jak na taką medialność tego serialu o Noxie, to profil no couchsurfingin uchował się bardzo długo ;-)

Gość gość
Noxelka ukaż się i poszerz scenariusz wątków z tobą w roli głównej w tym jakże barwnym serialu N jak Noxa ;) Napisz chociaż że pierłaś albo robisz zalewajkę dla Wita czy coś tam

Gość gość
A pamiętacie Naczelnika Moczelnika ? Ten gościu z foty na profilu podrabiany coś pisał w weekend majowy że był w lasku marcelińskim :) Przypadek ? Nie sądze bo jak odpisałem wszystko nagle znikło jak kamfora a zresztą na co te pierdoły

Gość gość
A co mnie jakiś wieśniak obchodzi jak to jest temat o Nox

Gość gość
A jak ten couchsurfing w ogóle wyszedł na jaw? Pierwszego tematu nie czytałam bo został usunięty

Gość gość
M się wydaje że to tak samo z siebie gdzieś wyciekło chociaż wydaje mi się także że ktoś już długo wstecz o tym wiedział a chciał zrobić niespodziankę ubarwiając serial szczególnie że niektóre foty są całkiem świeże bo z zeszłego roku i możliwe że z tego o ile się nie mylę

Gość gość
a mi sie wydaje że naczel ma brudne jaje

Gość gość
on wszędzie ma maila podanego vit667@wp.pl, na wszystkich serwisach gdzie się udziela, więc ktoś wygooglał go po mailu

Gość gość
tj. nie maila a jako login do różnych serwisów podaje "vit667" i po tym go namierzono. jakoś mi się nie chce wierzyć, że ktoś go już wcześniej namierzył i czekał z tym tyle czasu, przecież tam jest kupe jego zdjęć, to nawet na potrzeby przeróbek mógł ten ktoś takie info wrzucić

Gość gość
ale trzeba przyznać że koleś nazwiedzał troche tej Europy. Sarajewo, Zagrzeb, Wenecja były w 2015 roku.

Gość gość
Zwiedzał też swoja knaga różne rozwory. Ciekawe czy te dziewczynki z fotek też brał na smyczy i wiązał im cyce :D

Gość gość
Wątpie żeby Zgnit jeździł za ładnymi pannami po Europie z kablem od prodiża :) Myślę że takie przygody to tylko Noxia

Gość gość
Bo nie zawsze chce mi się pisać na tematach noxy, najczęściej piszę teksty o sraniu i pierdzeniu, ale jak anka zaczęła szpanować bluzką z bonprix 5xl w gwiazdki to coś we mnie pękło i wkleiłam ten coachsurfing, no ileż można. Przecież 90% ludzi na kafe to ostatnie jełopy które interesuje tylko walenie konia i oburzanie się tarciem sutów noxy, gdzie tam wpisać w google vit667 :/

Gość gość
Ps. Bywalcy kafeterii siedzą w norach i nie mają zazwyczaj pojęcia o życiu, co też widać w tych wydumkach i przypuszczeniach, a w prawdę mało kto by uwierzył, nawet na noxę jestescie za cieńcy :D

Gość gość
A poznańska czarownica tnie was w c***a az miło i ma to czego oczekuje :) dodatkowo ciagle tu siedzi i kłamie, udaje samą siebie :D hihi