Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks wyłącznie po ślubie i tylko z jednym partnerem seksualnym

Polecane posty

Gość gość

tak tak tak

Gość pofszechny
no dobra, opowiem pewną historię, historia jest prawdziwa ale poproszę o komentarz , - poszedłem na Plebanię , od godz. 15 był czynny sekretariat na Plebanii w poniedziałek , w poniedziałek był na dyżurze sam Szef , czyli Ksiądz Naczelny bez żadnych pomocników , więc poprosiłem z Naczelnym Księdzem o chwilę rozmowy a poza tym potrzebowałem 'papierek' z podpisem Księdza , usiadłem na drewnianej ławie i posłusznie czekam na rozmowę ale oprócz mnie przed sekretariatem na Plebanii były dwie młode kobiety , chyba siostry , wyglądały podobnie , dwie blondyneczki , jedna z nich bardzo płakała, był z nimi siwiejący facet ok. 50 lat był bardzo zdenerwowany , początkowo myślałem, że KTOŚ zmarł z ich rodziny i dlatego był płacz i łzy , przytulanie ale dziwnie się blondyneczki odzywały , padały słowa w stylu - 'jak on mógł' , dlaczego to zrobił, dlaczego perfidnie kłamał ? i nagle Ksiądz otworzył drzwi do swojego gabinetu , zostali zaproszeni przez Księdza na rozmowę ale drzwi zostawili otwarte i słyszałem rozmowę w całości , Szęść Boże , proszę Księdza , mamy traumę w naszej rodzinie i nie wiemy co zrobić , tu w tym kościele moja siostra Anna zawarła związek małżeński z Adamem Kowalskim i teraz proszę Księdza moja siostra Anna tu obok mnie stojąca chce , chce aby unieważnić to małżeństwo natychmiast , a Ksiądz Naczelny zapytał , ale moje dzieci , córki , co się wydarzyło , przecież ceremonia zaślubin była piękna i Wikary z naszej Parafii cudownie Was związał i zaślubił przy świadkach , no tak, no tak odezwała się Anna panna młoda , proszę Księdza , chcę unieważnić to małżeństwo natychmiast , ten Adam się kamuflował , mówił , opowiadał, że kochać się będziemy dopiero po ślubie i tak mnie nakręcił i oszukał , dopiero na weselu się okazało, że Adam jest gejem i z kumplami szalał , widziałam co zrobił z kumplami na weselu , dwóch jego gwałciło na zmianę a Adam się tylko cieszył z tego i nad ranem się przyznał, że jest gej , i co teraz proszę Księdza ? Anna bardzo płakała , szlochała , nie wiem tego co zrobił Ksiądz , jak sądzicie, czy unieważnił ten ślub ?

Gość gość
Ić stont 🖐️