Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, singielki, matki itp czy u was w domu zawsze blyszczy z czystosci

Polecane posty

Gość gość

Pytam sie, bo u mnie w mieszkaniu panuje tzw. kreatywny chaos i w porownaniu do moich znajomych jestem naprawde nieporzadna. Mam w domu 2 koty, wszedzie pelno siersci, koty lataja po szafkach w kuchni i spia w moim lozko. Dbam o lazienke, sprzatam ja minimum 2 razy w tygodniu, ale juz np. na blyszczacych podlogach w pokojach mi nie zalezy....Odkurze i tyle, podloge myje raz na dwa tygodnie. Kuchnie jedynie oporzadze z grubsza - naczynia do zmywarki i wytre blaty. W szafach mam balagan, poza marynarkami i bluzkami, ktore wisza ladnie w szafie, wszystko inne (posciel, swetry, bielizna itp.) zwijam tylko i wkladam do komody. Na moim biurku ciagle bajzel, jak nie chce mi sie wynosic wieczorem filizanki po kawie do kuchni to ja tak zwyczajnie zostawiam na stole...Nie lubie niezapowiedzianych wizyt, bo mam zwykle balagan. Za to u moich znajomych jest zawsze jak z zurnala, biale dywany, lad i porzadek jak w muzeum. Czy myslicie ze wszystkie kobiety maja super porzadek w domu. Czy jestem brudasem?

Gość gość
No niestety, ale jesteś brudasem.

Gość gość
Jesteś fleja :o