Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy dokończą budowe autostrady A2 warszawa kukuryki?? prosze pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Od czego to zalezy?? Wiem ze juz maja pozytywna decyzje srodowiskowa. Ta inwestycja jest na liście rezerwowej z inwestycji na lata 2015-2023. Wiec kiedy jak myślicie wybudują?? Chodzi o to ze będzie przechodzila 100 metrów od mojego domu...wprowadzilismy sie jesienią 2015, plakac mi sie chce. Realne jest ze do 2023 zrobią??

Gość gość
Nikt??

Gość gość
Chciałabym aby była jak najszybciej.

Gość gość
Moze ktos cos wie? Od czego to zalezy? Sytuacji politycznej? Ile unia dolozy? Podobno unia moze calkiem sie rozpieprzyc.

Gość gość
jeśli jest na liście rezerwowej to będą budować jeśli zostaną pieniądze przeznaczone na inwestycje z listy głównej. A to raczej wątpliwe. A swoja drogą nie wiedzieliście o planach budowy autostrady zanim się zaczęliście budować?

Gość gość
A gdzie konkretnie mieszkacie? Pytam gdyż są informacje o rychłej budowie części tej drogi a bez wskazania choć okolicy ciężko powiedzieć do czego się odnosić.

Gość gość
Nie wiedzieliśmy. Jak budowaliśmy sie byliśmy poinformowani o innym wariancie przechodzenia autostrady. Jest to odcinek 6km za siedlcami na wschód. Czyli koncowka raczej.

Gość gość
Wszystko się opiera na kasie. Ktos kto ma jakies zaklady (czy udzialy w tych zakładach) chodzil i bruździl cichaczem i wychodził. Zmienili trasę przejścia chyba w tamtym roku. Bo w 2012-2013 jak sie zaczelismy budować nic takiego nie bylo. A teraz będę miała dom 100 metrów od drogi. Jedna dzialka przede mną to pas zieleni w projekcie-na następnej juz wal ma byc usypany. Czy dzieli temu ze będzie wal i ekrany wysoko będzie mniejszy halas?

Gość gość
Super:/ mam nedzieje ze tego tchorzewskiego szlag trafi

Gość gość
Tam jest mowa od mińska do Siedlec a ja mieszkam kawałek za Siedlcami. Dokladnie zachojniak(wies). Czy tam jest mowa o tez o odcinku siedlce kukuryki?

Gość gość
Ktos moze cos jeszcze wie? Dzieki za linka. Nie znalazłam wczesniej.

Gość gość
Up

Gość gość
Czy ktoś ma plany autostrady w okolicach Siedlec. Chodzi mi o Żelkow kol.