Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo się siebie wstydzę

Polecane posty

Gość gość

Wstydzę się, że -powinnam być na magistrze na studiach, a jestem na I roku licencjatu -nie mam jakiegoś jednego albo dwóch porządnych zainteresowań, interesuję się wieloma rzeczami, ale w żadnej dziedzinie nie mogłabym kogoś "zagiąć", i naprawdę nie przesadzam tutaj, wszystko wiem tylko "powierzchownie" -nie mam znajomych (tylko ze studiów, jak mnie koleżanka z nich na imprezę z moimi znajomymi zaprasza to mam problem..) -chlopaka też oczywiście nie -nie mam perspektyw na przyszłość, tkwię na nieprzyszłościowym, hobbystycznym kierunku, nie mam pojęcia, w jakim zawodzie chcę pracować, a jedyne mgliste marzenia dotyczą rzeczy, których na ten moment nie umiem przeskoczyć -jestem trochę introwertyczna, nie potrafię poprowadzić ciekawie rozmowy, ludzie mnie akceptują, ale widzę, że chętniej nieraz rozmawiają z innymi i wcale im się nie dziwię. Z drugiej strony np. lubię imprezy, autostop etc. :) -mam średnią figurę, zapisałam się teraz do klubu i mam zamiar biegać na zajecia 4-5 razy w tygodniu - nie mam nadwagi, ale jestem niewyćwiczona po prostu - płaski tyłek, słaba talia etc -z twarzy jestem bardziej zadowolona, choć nie lubię do końca mojego typu urody, ale ludziom się podoba Nie wierzę, że mogę związać się z kimś i pokazać mu całą siebie (w sensie charakteru, ale z seksem też byłby problem). Za bardzo bym się bała i wstydziła. Dla mnie to abstrakcja być z kimś przez lata..

Gość gość
Jeszcze coś -w liceum miałam poprawki (ja, zawsze dobra uczennica i uznawana za inteligentną), i to w ciągu 2 lat aż 3 - przez to, że chodziłam do szkoły, a raz, że miałam za słabe oceny z matmy. Na szczęście je zdałam bez problemu i to na najlepsze oceny wśród wszystkich. Ale w życiu bym się do tego nikomu nie przyznała, wstyd okropny.. -manualnie jestem upośledzona (ale to wynika chyba trochę z niskiej samooceny i myślenia o tym) Dlaczego ja nie jestem inna..?

Gość gość
ładna jesteś to chociaż tyle

Gość gość
z czasem dorośniesz i zrozumiesz wszystko

Gość gość
Kobiety dzielą się na : 1ruchejbl-(ocena 4-5 do 10)nadajace się do sexu mniej lub bardziej 2nieruchejbl(1do 4-5)brzydule z brzydka twarzą i ciałem ,ktore nie nadają się do sexu ruchejbl dzielą się na A)but her face w skrócie butterface (4-5)-dziewczyna z kiepska twarzą ake dobrym ciałem służąca przeważnie jako pogotowie seksualne ,jednorazówka b) przeciętniary (5-6)z przeciętnym ciałem i twarzą, które można puknac okazyjnie ,z braku laku wejść w tzw. Związek ale ogólnie to nie warto się specjalnie starać o ich względy c)hot babes(7-10) które chcemy zaliczyć najbardziej i bardzo się staramy by to uczynić nawet wchodząc w zwiazki z hot babes o wkurzajacym nas charakterze,z a nimi wykrzywiamy szyję i gwizdamy.same hot babes dzielą się na -average hot babes czyli przecietno- ładne "siódemki" całkiem nieźle, ładne ale nie oszałamiające ani ciałem ani twarzą , taki typ pośredni -usual hot babes (8-9)- ponadprzecietna uroda i zgrabne ciało ,czasem naprawdę ładna twarz ze zgrabnym szczupłym ciałem ale niekoniecznie seksbomby -very hot babes (10)- seksbomba,anielska twarz i megaseksowne ciało, każdy element ciała idealny, praktycznie ideał dla mężczyzny

Gość gość
Autorko co to znaczy , nie lubisz swojego typu urody?I jeszcze: jakie masz wymagania względem faceta? Pewnie gigantyczne..

Gość gość
Co zrozumiem? że nie ma czego się wstydzić?

Gość gość
No po prostu nie lubię, tak samo jak oglądasz innych ludzi i nie każdy przyciąga Cię swoją urodą (choć możesz uważać, że jest niebrzydki np.). To nie jest dziwne :). Ja mam urodę dziecięcą, a mi się podobają trochę inne. Ale w miarę siebie akceptuję, w takim sensie, że nie uważam się za ostatnią paskudę. Gigantyczne wymagania? Nie. Podstawa to charakter, lubię spokojnych, nawet trochę nieśmialych, inteligentnych. Ale jako, że uważam, że sama mam za mało do zaoferowania - nie chcę się wiązać. Dobrze, że moje ostatnie zauroczenie jest zajęte.

Gość gość
Największe kompleksy mam co do swojego charakteru i tego, jak się toczy moje życie...

Gość gość
Ciekawe jest to, że wszyscy pytają tylko o związki... a wydawać by się mogło, że podstawą powinno być życie kogoś, a nie jego związki z innymi

Gość gość
do psychologa

Gość gość
No fakt, taki lekko dziecięcy wygląd podoba się generalnie facetom, nie dziecięcy dosłownie lecz połączenie cech kobiecych z cechami neotenicznymi.Mysle, że to efekt twojej zaniżonej samooceny po prostu.Gdybys była wielka i gruba i podobna do Shreka wtedy miałabyś naprawdę przeliczane u facetów.Lekki introwertyzm chyba nie znaczy, że nie chcesz i nie powinnaś mieć znajomych .

Gość gość
ja mam tylko gimnazjum,jestem samotny,mam rentę chorobową i jestem szczęsliwy ponieważ wartości religijne swiadcza o człowieku i jego wielkości,to czy jestes czuła,współczująca,wybaczająca,cierpliwa,zdolna do poświęceń.Co przyjdzie człowiekowi chocby nawet maił 3 kierunki studiów skończone,był bogaty i piękny a nie potrafił miłować bliźnich.Nie to co posiadasz,ale to jak traktujesz drugiego człowieka Cię określa.

Gość gość
Tylko wiesz, ja też nie umiem budować więzi międzyludzkich. Zawsze w nowych środowiskach ludzie szybko nawiązują przyjaźnie, a ja zawsze jestem w jakiejś grupce, ale nie jestem do końca zintegrowana tak naprawdę..Jestem zamknięta w sobie, wolę nie rozmawiać wcale o pewnych rzeczach, bo czuję się wiecznie "niekompetentna", głupia.. Słyszałam o sobie różne pozytywne określenia jak kobieta z klasą, dojrzała, poważna etc.. Ale to nie pomaga. Ludzie zresztą też nie "pchają się" do mnie. Ja potrafię z siebie dużo dać, mam jedną koleżankę, o której wszystko pamiętam, zawsze zapytam, zainteresuję się.. Ale to smsowo czy na facebooku, a na żywca jestem zbyt wycofana.. Nie umiem spontanicznie okazywać ciepła. Bo Podobnie z kolegą (tym, którym jestem zauroczona..). Nie potrafilam tego, co do niego czuję, okazać tak do końca. Ale to już nieistotne - i tak ma dziewczynę.

Gość gość
Wiem, że pewnie przesadzam i wyolbrzymiam wiele rzeczy... Ale tak to odczuwam.

Gość gość
Jak często jesteś podrywana? Jak się wtedy zachowujesz?

Gość gość
Ja siedzę tylko w domu,jestem samotny,wychodzę jedynie na spacer i jestem spokojny i szczęśliwy.Bóg mnie miłuje,nigdy nie zrani,nigdy nie odrzuci.Nie ufam ludziom,ale całą moją ufność pokładam w Bogu.Czuję spokój.Jeśli ktoś potrzebuje pomocy i dobrego słowa wtedy powinno się pomagać.

Gość gość
mc kn.ur kwiczy od rana. korytko juz oproznione, teraz czas na wytarzanie sie w swoich fekaliach, wtedy ryj sie najbardziej cieszy :)

Gość gość
pustostan emocjonalny na tym forum siedzi

Gość gość
up

Gość prawictwo pospolie 152
no i dobrze ze siebie wstydzisz , a teraz przestań przynudzać i pokaż tzytzki !!