Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie jak brzydki ma poderwać dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

ludzie jak to zrobic

Gość gość
nie wiem :( mój facet jest brzydki ale poderwał mnie intelektem, tyle że to było prawie 10 lat temu, a dzisiaj intelekt jest hm.... chyba mało ceniony :/

Brzydki musi mieć ciekawą osobowość, być przebojowy, mieć dużo znajomych i musi być bardzo lubiany.

Gość gość
ale ja mam ryj jak koń to jak mam wyrwać panne ludzie

Gość gość
na intelekt żadna nie leci

Gość gość
Zobacz tego francuskiego aktora Belmondo. On jest brzydki i maly, ale zawsze mial powodzenie u kobiet przez wdziek i pewnosc siebie.

Gość gość
zapuść brode, zmień fryzure, koński ryj to jeszcze nie największa tragedia

Gość gość
na aktora moga leciec bo ma kase a brzydal to jak ma szanse

Gość gość
gość dziś nie pomaga a brody nie lubie

Gość gość
no dzisiaj wiem ze żadna na intelekt nie leci bo wszystkie to puste tumanice, ale takie podobno lepiej sie bzyka bo nie mają większych wymagań

Gość gość
nie bede pokazywal twarzy w necie jestem brzydal nad brzydalami jedynie mi zostaje kostnica

Gość gość
Bracie,po co Ci kobieta?ludzie zawodzą bo patrzą na to co posiadasz.Ale Bóg miłuje Cię ponieważ jesteś Jego dzieckiem,ponieważ On pragnie Twojego szczęścia.Jego miłość jest cudowna,dająca poczucie bezpieczeństwa i szczęście.Chciałbyś być z kobietą która kocha Cię tylko za urodę,wykształcenie i pieniądze?

gość dziś Tak to prawda Bóg kocha, ale chłopak zasługuje na miłość i życie przy boku kobiety.

Gość gość
Pewnie jesteś młody... Nie mów sam o sobie brzydki. Ludzie mają różne gusta. Mnie np. niepodobają się lalusiowaci potocznie przystojni i wyżelowani w rurkach. Wygląd to pierwsze 3min przy poznawaniu a potem interesujemy się jaki ktoś ma charakter. Bądź sobą, normalnym i wartościowym człowiekiem tj. pomocnym, z poczuciem humoru, czytaj książki, inwestuj czas i wysiłek w zdobycie porządnego zawodu i bądź w tym dobry, miej jakąś pasję, hobby i rozwijaj się w tym. Dbaj o schludny wygląd, świeży oddech, lepiej żeby pachniało czystymi ubraniami niż mocnymi perfumami, w których na dłuższą metę nie można oddychać. W kontaktach z innymi staraj się zapomnieć o sobie i nie skupiaj sie na sobie ale bądz ciekawy innych. Traktuj ludzi dookoła tak jabyś sam chciał być traktowany. Bądź kulturalny, używaj: proszę, dziękuje, przepraszam. Zapraszaj potencjalne kandydatki na niezobowiązujący spacer do parku, kawę, herbatę, lody, a potem na kino, jakieś wycieczki, wypady nad wodę itd. Na początku staraj się zaprzyjaźnić z koleżankami a dopiero potem wybierz tą, która Ci będzie pasowała chakterem. I tylko z nią sie umawiaj. I nie używaj słów typu: wyrwać laskę ale poznać dziewczynę. Nie mów od razu randki ale spotkania.

Gość gość
10:39 Ludzie zawodzą,wymagasz idealnego mężczyzny który musi mieć całkiem idealny z charakter.Ludzie są różni,mają swoje wady,ale pomimo wad i słabości każdy zasługuje na miłość.Miałem dużo kontaktów z kobietami,ale ani jednej nie znalazłem która prawdziwie umiała by kochać.Szukałem,tęskniłem i pragnąłem bliskości.Nikt mi tego nie dał.Nie ma książąt z bajki,ludzie mają różne zranienia,więc nie powinno wymagać się idealnego zachowania.Każdy zasługuje na miłość.

Gość gość
10:39 Nawet jeśli ktoś nie potrafi kochać a z nim jesteśmy powinniśmy starać się go zmienić na lepsze,mieć chociaż nikłą nadzieję,że ten człowiek się zmieni i zrozumie.Wybaczać,mieć cierpliwość i współczucie.Doświadczyłem samotności i ignorowania,więc trochę znam życie.

Gość gość
Ale problem jest w tym że kobiety sie brzydza brzydalami

Gość gość
Ale problem jest w tym że kobiety sie brzydza brzydalami

Gość gość
Nie startuj do ślicznotki tylko do przeciętnej albo równie brzydkiej, takie też nie chcą być same. Z wiekiem wymagania maleją bo kobiety same maleją wtedy mniej do zaoferowania, wtedy wystarczy, że będziesz mądry, dobry i samowystarczalny.

Gość gość
Musisz być bogaty

Gość gość
albo mieć bogate wnętrze :D

Gość gość
Startowalem do brzydul też mnie nie chca