Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamieniam się w owłosionego potwora. Moja historia przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Dostałam od natury ładną twarz. Symetryczną. Zgrabny nos, zielone oczy, malinowe usta. Oczywiście to kwestia gustu, ale zawsze podobałam się sobie i innym. Moja twarz jest dziewczęca, delikatna. Sylwetka tez niczego sobie, nigdy nie miałam problemów z wagą. Jedyne co mi przeszkadza w tym wszystkim to broda.... i wąsy. Codziennie siedze z pęsetą i wyrywam włoski z całej brody, jest ich na chwile obecna bardzo duzo. Dodatkowo na szyi tez widac pojedyncze czarne kłaki :( nie pamietam juz kiedy to sie zaczelo. 7 moze 8 lat temu. Nie bylo najgorzej,bo bylo to kilka włosków od czasu do czasu. Teraz jest ich duzo i gdybym ich nie wyrywała to po tygodniu siedziałabym z gęstą brodą, bo włoski wyrwane dzisiaj-jutro juz odrosna jak u faceta :( Nie byłam z tym u lekarza, zawsze cos bylo wazniejsze. Na codzien az tak bardzo mi to nie wadziło. Powyrywałam lub zgoliłam na to podkład i puder... ale nie da sie tak w nieskonczonosc. czy to da sie jeszcze wyleczyc?

Gość gość
jeśli to hormonalne to po hormonach powinno ustąpić jeśli to defekt genetyczny to polecam laser

Gość gość
Nie rób nic. Zamkną Ciebie w cyrku i znajdziesz dodatkową fuchę. Logiczne.

Gość gość
Zainwestuj w depilator

Gość gość
najlepszy laser po hormonach sie roztyjesz i koniec nie zgubisz tych kilogramów tylko laser i to jak najszybciej

Gość gość
a co myslicie o depilatorze laserowym?

Gość gość
Hej. Nie masz innych problemów np. z nieregularnymi miesiączkami?

Gość gość
a co to ma wspólnego z włosami na twarzy

Gość gość
Mam nieregularne miesiaczki. Zazwyczaj cykle trawaja od 35 dni do nawet 40kilku dni. W dodatku sa one bardzo obfite i bolesne. Czasem wydaje mi sie ze ja nie mam owulacji. Nie wystepuje u mnie płodny sluz, tylko wodnisty, mleczny...

Gość gość
Poczytaj o hirsutyźmie i lepiej idź do ginekologa / endokrynologa .Leżałam kiedyś w klinice endokrynologicznej ale z innego powodu.Była tam babka codziennie goliła włosy które zarastały jej nawet ramiona i barki ...