Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ZDARZYLO SIE WAM ZOBACZYĆ NA ŻYWO KOGOS ZNANEGO Z TELEWIZJI??JAK WRAZENIA?

Polecane posty

Gość gość

CZY TE GWIAZDY WYGLADAJA TAK SAMO JAK W TV?PIĘKNE I ZGRABNE KOBIETY I PRZYSTOJNI ,WYSOCY FACECI?

Gość gość
DODE. IDEAL KOBIETY.PRZEZGRABNA

Gość gość
Wrażenie to jest jak się z kimś powiedzmy "znanym" mieszka na tej samej ulicy, a potem widzi się go w tv. Inny człowiek, żeby nie nazwisko na dole ekranu nieszłoby rozpoznać. Takie cuda w tej telewizji z ludzmi robią. Tylko Ferdek Kiepski podobnie wygląda, jak sobie gadamy na spacerku to ma więcej czerwony nos, a poza tym taki sam.

Gość gość
Kosiński - jak żul - w brudnym dresie, waliło od niego fajami na kilometr!

Gość gość
Wczoraj rozmawiałem z fryzjerem, który ciął Dodę. Prócz tego, że u niej dwa włosy na krzyż, to według niego ona nawet nie jest przeciętna - ona jest brzydka.

Gość gość
AE KLAMIESZ Z TYM FRYZJEREM DODY..NIEZLY ŻART.

Gość gość
Naoglądałeś się fotek Dody w necie i brzęczysz bez sensu. Life is brutal.

Gość gość
Z bliska niestety nie; a z daleka to tylko Stachurskiego i Kozidrak. A że Doda jest brzydka to mnie nie dziwi, bo wystarczy w necie poszukać jej zdjęć zrobionych bez tapety z ukrycia, bo te co sama wrzuca na neta to wiadomo że retusz.

Gość gość
Widziałam w teatrze aktorów znanych z kina i telewizji, na żywo tylko skoczków, polskich i zagranicznych, trenera Kruczka i Mateję, tak z bliska to Małysza i Maćka Kota :-)

Gość gość
Ja na CHUUUJI nie patrze

Gość gość
Jeszcze Kubę Błaszczykowskiego widziałam na lotnisku, wyglądał sympatycznie. Moja mama leciała tym samym samolotem z Niemiec i dopiero ją oświeciło kim jest ten znany człowiek jak jej powiedzieli. Kiedyś po galerii Forum w Gliwicach szedł sobie spokojnie Łukasz Podolski, ale z daleka go widziałam. Ludzie mówili, że pewnie do babci przyjechał

Gość gość
Polańskiego, Małgorzatę Potocką, Jerzego Stuhra z żoną, Wajdę, tego aktora, co gra dr. Eryka Wajmana w "Szpitalu", Alicję Bachledę-Curuś i Agnieszkę Szulim. Jak wrażenia? Spoko :P

Gość gość
A i co do tego jak wyglądają to podobnie :P

Gość gość
widzialam sporo takich osob bo mieszkam przy warszawskiej Promenadzie. najbardziej zaskoczyla mnie M. Foremniak. jest bardzo niziutka i bardzo szczupła. poznałam ją własciwie po głosie, nie po wyglądzie.