Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już się pogodzilam z tym że jestem i zawsze będę starą panną

Polecane posty

Gość gość

Taki mój los

Gość gość
Co to znaczy tygrysica?

Gość gość
Nigdy nie mów nigdy i nigdy nie mów zawsze ;)

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
30

Gość gość
Ja chcę się z tobą żenić

Gość gość
chciałbym brokeninside87 wylizać obie dziurki !

Gość gość
brokeninside87 dziś ...nie chcesz sie ze mną wspierać w szukaniu męża????!?!?!?!??!?!?!??!?!... Chcesz ją namówić na Mission Impossible :D ?

Gość gość
Wyliz swoją

Gość gość
Ja będę dobrym mężem

Gość pofszechny
kobiety powinny się jakoś wyraźnie 'wyróżniać' z tłumu , że są samotne i są przygotowane do związku oraz chcą być połową rodziny oraz zaciążyć , w realu jest tak, że kobieta czeka na księcia z Bajki a facet nie wie , czy ta kobieta pochodzi akurat z tej bajki o Kopciuszku , poza tym, często samotna kobieta ma na palcu założony jakiś pierścionek i facet głupieje , nie wiadomo, czy ten pierścionek jest pamiątką rodzinną , czy kobieta jest zaręczona ? generalnie jest tak , że bardzo dużo kobiet daje facetom różne znaki , że są zainteresowane związkiem z facetem ale różnymi pierścionkami na palcach podpowiadają , że jestem zajęta , nawet nie próbuj gostek i nie podchodź , co jest ciekawe , to ponad 50 procent samotnych kobiet w wieku 30 lat zdobyło tytuły magisterskie, doktorskie , profesorskie , wyuczyły się i zaliczyły różne egzaminy i zdały ale mając ogromną wiedzę nie potrafią , nie wiedzą , nie mają pomysłu , jak to zrobić aby nie być sama i nie tylko kota przytulać rudego nad ranem , wiem, wiele kobiet teraz o tej porze przewietrza swoje szafy i zastanawia się w co jutro wskoczyć aby kusić swoim wyglądem ? moim zdaniem sprawa jest prosta , wskocz w sukienkę przed kolano i buty na obcasach i na wysokości tzytzkonosza powinna być tabliczka z napisem JESTEM WOLNA i bierz mnie teraz i natychmiast Książe

Hej, jestem wolny, 28 lat, wrazliwy z duza doza empatii. Piszcie smialo, nie gryze:D floki0126@interia.pl

Gość gość
pofszechny dziś ...bierz mnie teraz i natychmiast Książe... x Taki z ciebie książę, co psy do budy wiąże :P. Bezrobotny stary elektryk, który płacze na Kafe, że ma tylko dwa samochody, dom pod Kętami i mieszkanie w Warszawie, a ta podła była żona, żąda od niego jakiś alimentów na dziecko. No bezczelna kobita :(. Przecież "książę" nie sprzeda ze stratą swojej nowej Skody, by temu bękartowi za buty i kurtkę zapłacić :(.

posłusznie zdjęłam ulubione pierścioneczki:( lubię wskakiwać w sukieneczki:( ale na tabliczce, oprócz info, żem do wzięcia muszą być też wymagania co do Księcia;)

Gość gość
Cieszcie sie ze nie macie meza. Ja mam, i mimo ze jest wspanialy to w malzenstwie ma sie juz inne problemy... Wiele bym dala zeby byc bezdzietna singielka, brakuje mi tych czasow. Podrozowalabym, moglabym robic co chce i kiedy chce. A tak to jest sie mimo wszystko uwiazanym w pewnym sensie

męża można przewieźć w walizce, nawet w bagażu głównym. choć to pewnie zależy od linii

ja tez nie moge sobie nikogo znalezc i zastanawiam sie w czym problem, mam 24 lata, jestem ladna, wyksztalcona, majetna, zawsze usmiechnieta, niczego mi nie brakuje, pol roku jestem sama po 5 letnim zwiazku ktory mial byc na zawsze i chce w koncu sobie kogos znalezc, bo brakuje mi meskiego ramienia...przez to wszystko zaczynam tesknic za bylym, ktory rowniez nie moze sobie lepszej znalezc a taki byl cwany jak mnie rzucal.zaczynam myslec ze jednak bylismy dla siebie idealni i nie ulozymy sobie z nikim innym zycia.zalozylam konto na badoo, owszem, mam ogromne powodzenie ale 95 % facetow ktorzy do mnie pisza chca tylko seksu, a ja chce powaznej relacji, chce miec meza i dzieci.pozostale 5 % wyglada tragicznie, bezrobotni, bez wyksztalcenia, wiesniaki.a ja mam jednak jakies wymagania, nie wezme byle kogo, znam swoja wartosc.nie wiem czy ze mna jest cos nie tak, czy to mezczyzni w dzisiejszych czasach sa tak zepsuci, ze nie chca zakladac rodzin.jak nikogo nie znajde przez kolejne 2 lata to ide do banku spermy, bo o niczym bardziej nie marze niz o dziecku.kij z facetem.