Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, golicie wąsik?

Polecane posty

Gość gość

Golicie wąsik, wyrywacie pensetą czy nic z nim nie robicie? Mam wąsik, który widać tylko z bliska, więc nie pozbywam się go. Ale jak bym chciała to użyłabym pensety tylko tu moje pytanie: Czy po wyrywaniu pensetą włoski odrastają twardsze i ciemniejsze czy takie jak wcześniej czy dłuższe?

Gość prawictwo pospolie 152
jak jestes brunetką to koniecznie zgolić , czarny kolor wyróznia sie na tle skóry bardziej niz brązowy jak jestes czy szatynką blondynką to mozesz zostawić

Gość gość
Jestem jasną brunetką.

Gość gość
Też jestem ciekawa ;) Mam czarne wlosy i dosyć widoczny wąsik . Też mam dylemat czy się go pozbyc ale czy przez to wloski nie odrastają mocniejsze i bardziej widoczne? Jaki sposób jest najlepszy, wosk czy moze coś innego?

Ja depilowałam woskiem, ale dłużej miałam podrażnioną skórę, a włoski szybciej odrastały. Dałam sobie z tym spokój. Myślałam o depilacji laserowej, ale na razie się jeszcze wzbraniam.

Gość gość
Czyli zostawić.. Ja właśnie boję się czy będą odrastały mocniejsze, więc chyba dam sobie spokój :)

Gość gość
Ja bym nie mogła chodzić z widocznym nawet z bliska tylko wąsem, miałaby dyskomfort. Depiluje woskiem, moja skóra nie jest podrażniona, a depiluje raz na 2 tyg średnio, pojedyncze wyrywam pęseta.

Gość gość
A jak wyrywasz pensetą to odrastają szybko, ciemne i twardsze?

Gość gość
Ja jestem blondynka i mam jasny wasik widoczny tylko z bliska ale i tak go wyrywam - nie wyobrazam sobie miec tam jakichs wloskow- wyglada to okropnie wg mnie- w liceum wyrywalam peseta, na studiach przezucilam sie na depilator elektryczny a teraz robie to woskiem u kosmetyczki (kosztuje grosze). Co do odrastania to nie wiem jak u brunetek z ciemniejszymi wloskami ale u mnie odrastaja jasne jak mlecz