Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETY ZMAIENILY SIE Z MEZCZYZNAMI ???

Polecane posty

Gość gość
bo kobiety chcialy by jak njdluzej korzystac z zycia itd. Ale moje drogie panie przeyjmijcie ze faceci tez by chcieli jescze po 40 nawet sie bawic ale jakos kazdy z nich potrfi sie ogarnac, pojsc do pracy i zalozyc rodzine mimo ze nie ma takiego obowiazku tylko po prostu chce. Troche toprzerazajace ze dzisiaj faceci predzej do tego daza niz kobiety

Gość gość
im lepsze perspektywy dla kobiety (pieniadze w rodzinie, kariera, podroze, samorozwoj, ksztalcenie sie, itp) tym pozniej ona wychodzi za maz im biedniejsza kobieta i z gorszej rodziny, tym szybciej sie pcha do malzenstwa (bo nie ma alternatywy)

Gość gość
może się zdarzyć,że ktoś jest głupi i nie doceni kogoś dla siebie,ale wam żal dupę ściska,że kobiety kogolwiek kto się nawinie,żeby się z nim męczyć

Gość gość
Ja zawsze chciałam wyjść za mąż. Tak jak ktoś napisał - korzystać z życia można razem z mężem. Różnica jest taka, że będąc w związku, nie zawsze ty musisz nastawić tę pralkę czy zmywarkę ;) Niestety, z nikim mi nie wyszło. Tak więc "korzystam" sobie z życia: mam odpowiedzialną pracę i nawet jak wrócę do domu, to o niej myślę. Mam pieniądze na podróże, mogłabym wyjechać nawet teraz. ale muszę kombinować sobie towarzyszy... Dla kogoś z zewnątrz jestem pewnie wyrachowaną "samodzielną i niezależną, stawiającą na samorozwój" kobietą, która takie zycie sobie wybrała. Niestety w moim przypadku to był plan B.

Gość gość
tak jak ty laduja kobiety , ktore wlasnie chca zalozyc rodzine ate ktore maja na to szanse to bronia sie przed tym, ale mysle ze niebawem znajdziesz tego jedynego

Gość gość
szacun , ale widzisz te tepe c**y do 30-stkisiekreca i nie moga sie zdecydowac na faceta i w 29 lat mysla ze sa jeszcze mlode i maja czas xxxxxx a co ci tak zalezy na naszym szybkim slubem ? :D

Gość gość
mi nie zalezy,alezauwazylem ze corazwiecej kobiet ok 30-stki jest samych albo samotnie wychowuja dziecko z mlodzienczego zwiazku