Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOBIETY ZMAIENILY SIE Z MEZCZYZNAMI ???

Polecane posty

Gość gość

Czy nie jest tak ze teraz role sie odwrocily? wydaje mi sie ze teraz faceci chetniej chca zalozyc rodzine , a kobiety teraz bardziej chca korzystac z zycia , bawic sie itd i o slubie mysla tak ok 30. A jak maja juz 30 i sa same, nie maja meza to potem sie zala na forach ze latka leca a ja sama. To sa wlasnie konsekwencje korzystanai z zycia jak najdluzej

Gość gość
tez to zauwazylam

Gość gość
A potem marudza że są same. Faceci sobie znajdą jakąś młodsza która ogarnia i się hajtna.

Gość gość
no tak bo ona nie mogla sie zdecydowac czy tego wybrac czy tamtego, albo majac 26/27 lat mysli ze ja jestem za mloda na powazny zwiazek i musze sie jescze wyszalec,a potem stara panna i szuka kogos po to zeby nie byc sama

Gość gość
Gdy są młode i atrakcyjne dla mężczyzn to kożystają z życia tzn. dają szpary tu i owdzie , a gdy dobiegają do 30 i zauważają, że już nie robią takiego wrażenia na samcach, to wtedy szukają tego jedynego, a mężczyźni po 30 mają większe wzięcie aniżeli wcześniej i mają większy wybór zarówno wśród rówieśniczek jak i młodszych.

Gość gość
Po 30 to już za późno na rodzinę.

Gość Taki_jeden_964
Po 30 to już za późno na rodzinę. xxxxx heh :D Macie rację powinny zaciążyć po 15-stce a nie "kożystać" (jak niektóre "intelygenty" piszą) z życia :D ahhaahaha

Gość gość
Po 30 wzrasta ryzyko chorób genetycznych Zresztą czemu by nie miała korzystać z życia u boku męża?

Gość Taki_jeden_964
Po 30 wzrasta ryzyko chorób genetycznych Zresztą czemu by nie miała korzystać z życia u boku męża? xxxx wszawice, robaczyce, nowotwory dwunastnicy U boku męża jak najbardziej; w kuchni przy zmywarce, w łazience przy pralce :D spacer z dziećmi na plac zabaw żyć nie umierać ahaha:)

Gość gość
no wlasnie przeciez z mezem tez mozna korzystac z zycia. Przesada z tym slubem po 15-stce ale mysle ze wiek 25,26,27 lat to najlepszy wiek na slub

Gość gość
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,U boku męża jak najbardziej; w kuchni przy zmywarce, w łazience przy pralce smiech.gif spacer z dziećmi na plac zabaw żyć nie umierać ahahausmiech.gif;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Wolisz sie szlajac po imprezach i sie p********ic z nowopoznanymi facetami zamiast miec prawdziwy dom do ktorego wracasz i kochajacego meza do ktorego sie przeytulisz w zimny jesienny wieczor ?

Gość Taki_jeden_964
Wolisz sie szlajac po imprezach i sie p********ic z nowopoznanymi facetami zamiast miec prawdziwy dom do ktorego wracasz i kochajacego meza do ktorego sie przeytulisz w zimny jesienny wieczor ? xxxxxx z facetami to nie nie jestem gejem :D I wolałbym żonę :)

Gość gość
spacery z dziecmi, pranie , gotowanie. Sory ale tak wlasnie wyglada dorosle zycie. Faceci tez by chcieli tylko po impreazch latac i sie za panienkami ogladac ale jakos wiekszosc z nich potrafi sie ogarnac ,wziac za prace i dorosnac. My kobiety jak widzimy ze facet miga sie od pracy to nie nadaje sie na meza ale za to same nie kwapimy sie zyby dorosnac. W penym wieku jest tak ze oprocz przyjemnosci sa tez obowiazki

Gość gość
sorki, myslalem ze kobieta jestes. a chcailbys miec taka laske za zone ktora tak podchodzi dozyciA ?

Gość Taki_jeden_964
Ja swojej dziewczynie daję dużo swobody, nie kontroluję, nie jestem zazdrosny.

Gość Kafeannaa
gość dziś Myślę, że dorosłe życie to też umiejętność korzystania z przyjemności, nawet "z oczami dokoła głowy", kiedy trzeba uważać, co robią dzieci :) A co do prania, to pierze pralka, gotowanie to ok. 30 min. (przynajmniej ja z reguły gotuję proste dania). Pewnie, często z powodu pracy zawodowej mamy mało czasu, ale on jest... i trzeba go jak najlepiej wykorzystać.

Gość gość
no tak, majac dom i rodzine tez przeciez jest duzo wolnego czasu ktorego mozna spedzic z mezem i dziecmi czy np spotkac sie przyjaciolmi lub tez jakis wspolny wypad ze znajomymi ( kwestia organizacji ) a nie w wieku 27 latac po dyskotekach czy knajpach jak jakies malolaty szukajace doznan

Gość Taki_jeden_964
Cieszę się że przy swoich partnerach możecie korzystać z życia, ale większości kobiet to jak zamknięcie w klatce, a jak już się dzieciaki pojawią to już całkiem...

Gość gość
malzenstwo nie oznacza od razu dziecka. Mozna sobie razem podrozowac, nacieszyc sie soba itd i jak kobieta zapragnie dziecka to wtedy sie robi, a nie ze slub to od razu ciaza. Duzo kobiet poelnia blad myslac ze nawet jak w facecie cos im teraz nie pasuje to naiwnie wierza w to ze po slubie on sie zmieni a pozniej przychodzi rozczarowanie, slub ,dziecko i koniec bajki

Gość Taki_jeden_964
Poza tym dla "kafeterian" korzystanie z życia oznacza tylko jedno: dyskoteki, alkohol, seks i puszczanie się z kim popadnie

Gość gość
no a w jaki sposob mloda kobieta nie bedac korzysta z zycia ? na dodatek taka ktora poznala zycie studenckie

Gość Taki_jeden_964
Najfajniej jest w narzeczeństwie, po ślubie pryska czar i jest dooopa... tylko pozostaj****chorka spłodzić i faktycznie spacerki na plac zabaw, trzeba opowiedzieć wszystkim znajomym jaką kupę mały zrobił... :D

Gość Taki_jeden_964
no a w jaki sposob mloda kobieta nie bedac korzysta z zycia ? xxxxx O tym piszę, nawet nie wiecie jak można inaczej korzystać z życia :D

Gość gość
Dekada korzystania z życia to trochę za dużo. 15-25 i dalej i dalej? Ale z Was po/jeby.

Gość gość
a jednak kobiety mimo to chca miec dziecko. Czar pryska , no trudno wszystko przemija trzeba sie jakos z tym pogodzic ale jest duzo osob ktorzy po latach szaleja za soba jesli sie pobrali z prawdziwej milosci a nie dlatego ze dobrze im razem

Gość gość
Dekada korzystania z życia to trochę za dużo. 15-25 i dalej i dalej? Ale z Was po/j**y. DOKLADNIE. dzisiaj faceci predzej dorastaj niz kobiety

Gość gość
Wyszłam za mąż jak miałam 23 lata i jakoś nie siedzę czy garach w kuchni i przy pralce w łazience tylko razem zajmujemy się mieszkaniem i razem szalejemy. Dzieckiem zajmujemy się razem. Mamy wspólne spacery, wspólne gotowanie w weekendy. Wszystko zależy jakiego sobie mężczyznę wybieracie. Osobiście polecam tych panów bez prawa jazdy zwykle bardziej interesują się uprawianiem jakiegoś sportu a nie tylko siedzenie w domu i jeżdżenie samochodem.

Gość gość
szacun , ale widzisz te tepe c**y do 30-stkisiekreca i nie moga sie zdecydowac na faceta i w 29 lat mysla ze sa jeszcze mlode i maja czas

Gość gość
Bo sa jeszcze młode i maja czas. W stAnach ogromna większość małżeństw zawierana jest po 35 roku życia, jak ludzie sa dojrzali i samodzielni. Kraje Europy zAchodniej podobnie. Tylko na biednym wschodzie jedynym pomysłem na realizacje kobiety jest ślubik najlepiej ok 22 roku życia i od razu bejbik, a potem wieloletnie uwiązanie do roli wielofunkcyjnego robota domowego

Gość gość
w stanach moze i tak, ale u nas kobiety po 30 zala sie wypadly z obiegu, ze z mlodszymi nie maja szans , ze faceci wola mlodze, ze ich kolezanki maja mezow ,dzieci itd