Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi edzia

egzotyczne ciacho (murzyn??)

Polecane posty

tu eda witam wszystkich...........mam pytanie...........czemu polki tak lecom na murzynów.>>??co te murzyńskie pały tak im do łbów uderzyłY??? albo araba czy innego turka.....co z wami jest?? nie jakiegoś polaka pracowitego rumianego tylko bydlaka araba albo smierdziela brzydala murzynosa......O CO Z TYM CHODZI????PS. MASAKRA

Gość gość
ja jakoś na zadnego z nich nie lece włacznie z rumianymi pracowitymi

Gość gość
typowa patologia bez znajomości świata ani obyczajów dzikich

ja wiem czemu pani edi, sam mieszkam w Niemczek juz od urodzenia ale jak porownuje Niemcy z Polska to tutaj widocznie w Polsce jest im za malo murzynow i ciapatych, dziewczyny widz******ardzo rzadko i ciagna sie na taka malpe ktora w niemczek niemiecki narod zagraza z klamstwami, wykorzystaniem albo przemoca a jezeli sie czlowiek broni to panstwo go ukara, dziewczyny w polsce nie maja pojecia , mysla ze moga byc szesliwi bo mysla taki egzota takie fajne , czesto slyszalem jak tutaj Turki i inne polskie dziewczyny obgaduja, jak bardzo sie z nimi puszcaja i jake szmaty sa, dla mnie to jest wstyd bo ta inna kultura jest wrogiem kazdego czlowieka zrozumem, fala uchodzcow dolaczyla Deutschland z calych Islamskich krajow i ponad 60% kobiet sie boi po ulicach chodzic bo jak nie dostana za darmo to probuja w inne sposoby, Niemiecki narod sie slaby zrobil i patrszy w dol kiedy im dzieci i kobiety sa zabierane, a Polak ma to w krwi ze nie pozwoli ze taka malpa ruszy im kobiety ale wlasnie "te" kobiety wola sami od siebie do Islamistow isc, bardzo mi wstyd bo napewno nie zawiazal bym sie z taka kobieta stracona, wiekszosc kobiet szuka tez uwagi a przez takie klamstwa ktore oni im daja zeby ja przemienic w Islam jak naj latwiej , oni zyja w swiecie rownoleglym i niech jada za granice i deportuja sie z Polski jak naj bardziej, chyba bialy czlowiek jest juz w takim kraju jak Fracia egzota ..ten swiat jest trudny i trudne czasy przychodza, ale wierze ze Polska do konca przetrfa a pozostaly ludski smiec z niego wyjdzie, obywalete mocy po prostu chca znisczyc bialy narod z imigracja, duzo Polakow sa tez imigranci ale oni pracuja, nie gwalca , nie zachowuja sie jak zwierzeta, nie jestem rasista ale biala rasa jest naj bardziej rozwinieta w glowie ,wiem ze pierwsze ludzie mieli ciemna skore , pozniej sie rozwijali. Nasza rasa jest inteligetniejsza niz te ciemne, na pierwszym miejscu Japonczyki itd..ciapate stoja tylko w miejscu, jeszcze przez Islam ich mozg wiecej maleje, moim zdaniem trwozy religia ogulnie glubszego czlowieka a o murzynach juz nie chce mi sie nawet mowic...patrsz 1000 lat temu lepili murzyny domy z gowieka a teraz w naszym czasie nic sie nie zmienilo, nie wszystkie murzyny sa glupie, sa tez inteligetni ale w stopniu przecietym jestemy lepsi, murzyny byli dawno niewolnikami i fizycznie lepiej zbudowani od natury przez to sa , ale to jest wszystko, nie ma moralnosci u wiekszosci a u wiele Polek ktore sie pusczaja z nimi tez nie, widac w tedy ze czlowiek jest gorszy niz zwierze...mam takie fajne zdanie..mozesz murzyna wyciagnac z Afryki ale nigdy Afryke z murzyna.