Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współczuje kobietom na portalach randkowych że nie mogą znaleźć fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość

jak patrze na profili mężczyzn to jest jakaś żenada i trudno trafić na faktycznie przystojnego, zadbanego faceta. Brzuchy piwne, twarz okrągła jak u misia z podwójnym podbródkiem, zeby zaniedbane lub krzywe, Kobiety połowa wygląda całkiem nieźle ale mężczyźni to tragedia. Piszę to jako facet pozdrawiam

Gość gość
To nawet nie chodzi o urodę ale oni mają również duże wymagania, dużo większe niż sami oferują i nie wiedzą czego chcą

Gość gość
to działa we dwie strony kobiety też wymagają za dużo.

tu edi a co ty robisz na forum dla kobiet, zboczeńcu??? wypiepszaj z tąd w te pędy..... asio. a co do tych babek... mnie to wcala szkoda ich nie jest... się harlekinów naczytały i myślą o zboczeństwach tylko... co się dzieje z tym narodem..... ogar ok??

Gość gośćHeh2
Rzeczywiście.. to takie straszne jak facet ma krzywe zęby albo okrągła twarz. Niektórzy nie mają się o co czepić.

Gość gość
rozumiem też oczekiwania wobec facet i to jest bardzo zrozumiałe :)

Gość gość
ja wiem czego chce normalnej i porządnej kobiety może być płaska nie mieć cycków bo szczerze nie patrze na takie detale.

Gość gość
dzisiaj liczy sie inteligencja a nie wyglad, kobiety jej nie mają :D

Gość gość
jeszcze jedna kwestia mężczyźni czyhają na naiwne żeby przelecieć każdą na randce. Kobiety mają gorzej i można zrozumieć dlaczego są wybredne.

Gość gość
Niestety ja nie podobam się facetom, bo jestem przeciętna z wyglądu i mam nadwagę (pracuję nad tym). Niestety nie podobam się nawet przeciętnym facetom z nadwagą

Gość gość
gość dziś ile masz tej nadwagi? jak 10-15kg to ujdzie

Gość gość
gość dziś - niestety mam więcej. Choć nie widać, że aż tyle, bo dużo ćwiczę, chodzę, biegam i ostatnio mam też pracę fizyczną.

Gość gość
w jakim wieku jesteś jak można wiedzieć?

Gość gość
Czego tu współczuć ? Jak się grzebie w szambie, to trudno tam znaleźć, coś innego prócz g_wna :(.

Gość gość
gość dziś Wszystko zależy od tego, w jakich miejscach są te kilogramy ułożone :D. Czasami może być to bardzo seksowne :).

Gość gość
realnie też moga mieć problemy bo na kolejnego zboczonego debila trafia i to jest zrozumiałe.

Gość gość
gość wczoraj ...jak patrze na profili mężczyzn to jest jakaś żenada i trudno trafić na faktycznie przystojnego, zadbanego faceta. ... Piszę to jako facet... Jesteś pedałem ?

Gość gość
Jest po prostu deficyt. Jestem fajnym facetem. Szukam takiej kobiety: do lat 25, długie włosy, szczupła i kobieca, miła i chcąca mieć rodzinę, trójkę dzieci, pochodząca z dobrej rodziny i skończona min. średnia szkoła.

Gość gość
gość dziś patrzę pod okiem kobiet

Gość gość
gość dziś ...patrzę pod okiem kobiet... Tak sformułowane zdanie, wskazuje, że do inteligentnej części społeczeństwa nie należysz i częściowo wyjaśnia, czemu Ci już tylko portal randkowy, do wyrywania lasek pozostał :P.